KERAMAG SMYLE BADKAMERS MET EEN GLIMLACH

Keramag Smyle

Keramag Smyle badkamerDe nieuwe badkamerserie Keramag Smyle combineert een duidelijk en harmonieus design met een hoge functionaliteit. De heldere, uniforme designtaal van de sanitaire objecten en het, in elk detail afgestemde, badmeubel brengt harmonie in de familiebadkamer of het toilet. De vormende ontwerpkenmerken van de Keramag Smyle wastafels belichamen de delicate contouren die de serie een aantrekkelijk gemak geeft. Tegelijkertijd bieden de Smyle wastafels naast het kraangat gedeelte ruime afzetmogelijkheden. Naast de 60cm en de 90cm grote wastafelvarianten, omvat de collectie een 120cm brede dubbele wastafel met een diepte van 38cm, en een wasbakje of fonteintje met onderkast voor in het toilet van 45x36cm. Bijkomende elementen van het sanitair programma waaronder het wandcloset - ook verkrijgbaar in een Rimfree versie - en het bidet, zijn in vormgeving volledig aangepast aan het design van de wastafellijn. De toiletbril is ook verkrijgbaar met softclose. Alle keramische objecten van Smyle zijn in het wit en optioneel te voorzien van het bijzonder gemakkelijk te reinigen glazuur, KeraTect. Als aanvulling adviseert de Duitse merkfabrikant Keramag het eveneens nieuwe assortiment badkuipen Supero. Deze lijn van witte baden is gemaakt van een hoge kwaliteit sanitair acryl en beschikbaar in diverse afmetingen waaronder een hoekbad van 140cm.

Keramag Smyle badkamermeubel

Keramag Smyle kleuren

Het sanitair uit de collectie Keramag Smyle wordt vervolmaakt door de perfect hierop afgestemde serie van badkamermeubelen. Door de gedetailleerde afstemming van de maatvoering van de badmeubelen en de keramische objecten is de ogenschijnlijke verbinding tussen de wastafel en de onderkast bijzonder harmonieus. Het assortiment omvat wastafelonderkasten met lades en met deur. Daarnaast is er een hoge kast beschikbaar met een vaste plank, vier variabele glazen planken en een ingebouwde spiegel. Alle meubilair elementen zijn voorzien van aantrekkelijke chromen deur- of ladegrepen. De vochtbestendige badkamermeubelen bieden veel bergruimte en zijn verkrijgbaar in vier verschillende afwerkingen. In de lakkleuren "White Glossy" en "Light Gray Light" maar ook in de twee trendy houtdecor afwerkingen "Elm Hell" en "Vintage Oak". Alle laden, pull-outs en deuren zijn voorzien van een soft-sluitmechanisme.

Keramag Smyle fonteintje
 
 
 
 
 
 

Led verlichting

Als aanvullingen op het Keramag Smyle meubilair bieden zich de elementen uit het nieuwe programma „Features & Functions“ zich aan. Deze bevatten verschillende badkameraccessoires waaronder een 40cm lange chromen handdoekhouder, met een rond of vierkant ontwerp, dat ruimtebesparend gemonteerd is op het badkamermeubel. Ook zijn er, in praktisch dezelfde kleur als de kasten, gelakte lade indelingssystemen in twee afmetingen beschikbaar. Deze zorgen ervoor dat de dagelijkse behoeften beter kunnen worden bewaard en georganiseerd in laden en pull-outs. Voor de verlichting van de laden zijn bijpassende LED strips leverbaar in negen maten en een energiebesparende batterij-aangedreven verlichtingsmodule met zes LED’s verlicht de hoge kast indien nodig. Verder bieden praktische magnetische houders met een klem, kleinere badkameraccessoires zoals een nagelschaartje of een pincet een veilige en handige bergplaats. Keramag Smyle staat voor gemak en trendy design met een perfecte afwerking en doordachte indelingen. Ontspannen gaat tenslotte beter in een mooie badkamer die u aanspreekt en ondersteunt in de dagelijkse handelingen.


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws