JUNG SMART INBOUWRADIO IN DE BADKAMER, KEUKEN OF ALS WEKKERRADIO

Radio in de badkamer?

Jung Smart inbouwradioDe Jung inbouwradio als wekkerradio, als achtergrond muziek, in de badkamer of onderhoudend met nieuws bij het ontbijt in de keuken: de nieuweJung Smart inbouwradio is een trouwe begeleider de hele dag door.De Jung Smart inbouwradio in de vormgeving en kleurstelling van de rest van het schakelmateriaal in uw huis, is doorhet touchdisplay in wit of zwart en zijn unieke glazen front is deze inbouwradio een blikvanger in elke ruimte. Door de shortcuts heeft u snelle toegang voor sleeptimer, wekker en favorietenlijsten.

 

Nachtmodus

De lichtsterkte van het display en de tasters kunnen naar wens op nachtmodus of radio worden ingesteld. In de nachtstand zijn tasters en display compleet donker; dan stoort de Smart inbouwradio niet bij het in slaap vallen.

 

Het beste geluid

Nevenaansluitingen en AUX-ingang maken de uitgebreide mogelijkheden van deze inbouwradio compleet. Bij RDS ontvangst wordt de tijd automatisch gesynchroniseerd. Het beste geluid in mono- of stereosound wordt gewaarborgd door de Jung luidspreker modules met geïntegreerde bas reflexbuizen. De (optionele) externe antenne kan worden weggewerkt in de aanvoerbuis en zorgt bij moeizame ontvangstomstandigheden voor optimale ontvangst.

Jung Smart inbouwradio mogelijkheden

 

Door de uitgebreide mogelijkheden in de A-, AS-, CD-, en LS range past de JUNG Smart Radio in ieder interieur en in elke stijl badkamer.

 


Gepubliceerd in: Accessoires