JUDO WATERONTHARDERS GEEN KALK MEER IN DE BADKAMER

Judo

JUDO wateronthardersJUDO Wasseraufbereitung GmbH is een Duitse familie-onderneming met het hoofdkantoor nabij Stuttgart. JUDO produceert, ontwikkelt en commercialiseert al bijna tachtig jaar een hoogwaardig gamma waterbehandelingsoplossingen (zoals filters en waterontharders) voor zowel residentieel als huishoudelijk gebruik.

Het thema kalk wordt in Nederland een steeds groter issue waarbij duurzaamheid centraal staat. De verkoop van waterontharders stijgt en de bewustwording bij de consument wordt groter. Levensduur en energiebesparing zijn hierbij cruciaal.

 

De JUDO waterontharders voldoen aan alle voorgestelde Europese en Nederlandse Normen. Uit hygiënisch standpunt en om bacteriële groei te voorkomen, dient een harsfles minimaal twee keer per week te worden gespoeld. Hierdoor ontstaan er grote verschillen tussen de diverse waterontharders.

 

De JUDO Quicksoft Serie waterontharders worden met twee kleine harsflessen geleverd waardoor ze standaard altijd de verplichte spoelingen zullen halen. Daarnaast hebben we het basis instapmodel JudoMat Soft serie die extra spoelingen moeten realiseren om aan deze verplichting te voldoen. JUDO Waterbehandeling kan u dus de gewenste waterontharder leveren voor de juiste prijs.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen