JAGA VERTIGA EEN BIJZONDERE DESIGNRADIATOR

Jaga Vertiga

Jaga Vertige designradiatorVoor consumenten en ontwerpers die op zoek zijn naar een radiator die in staat is om te werken met lage temperatuur verwarmingssystemen en tegelijkertijd ook een unieke uitstraling heeft is er Jaga Vertiga. Deze prachtige designradiator bestaat voor een groot deel uit recyclebare materialen maar dat ook de bekleding een milieuvriendelijke optie kent is toch wel redelijk uniek te noemen.

De Jaga Vertiga Kirei biedt namelijk niet alleen stijlvolle warmte maar is tevens een karaktervolle milieuvriendelijke bekleding die gemaakt is uit afval van Soja. Wat er na de oogst nog aan de steel resteert wordt na het wassen ineen geweven en onder hoge temperatuur tot een sterke en duurzame behuizing geperst. Dit proces betekent dat elke radiator uniek is terwijl de kenmerkende, korrelige afwerking zorgt voor een zeer visueel, tactiel en modern verwarmingsproduct .

Jaga Vertiga radiatorNaast de bijzondere Kirei bekleding is er ook Dunes, een artistiek gefreesd paneel met de schaduwwerking van opstuivend zand, en Glow, spiegelglans in zwart of wit. Natuurlijk zijn er ook meer standaardafwerkingen zoals wit of zandstraalgrijs, leverbaar in soft-touch en satijnmat, en 30 andere kleuren als extra optie.

 

De Vertiga is de eerste verticale designradiator die krachtig presteert door warmtedistributie over de volledige hoogte van het toestel. De Jaga Vertiga warmt 9 maal sneller op dan vergelijkbare radiatoren en levert een hoog vermogen. De Jaga Vertige bespaart ten opzichte van vloerverwarming of volautomatische radiatoren met watertemperatuurdetectie tot wel 30% energie. De Vertiga Primo is milieuvriendelijk gelakt met krasvaste UV-bestendige poedercoating. Met de Vertiga heeft Jaga een stijlvolle verticale designradiator ontwikkeld met opvallend design, die fors energie bespaart en krachtig presteert.

 


Gepubliceerd in: CV en radiatoren