JAGA LOW-H20 RADIATOREN DE ZUINIGSTE RADIATOR

Jaga Low-H20 radiatoren

Jaga Low-H20 zuinige radiatorenKiwa Technology heeft een kwaliteitsverklaring voor de Jaga Low-H20 warmtewisselaar afgegeven. Het bewijs dat de Low-H20 radiator beter presteert dan alle andere systemen en het hoogst mogelijke afgifterendement heeft bij lage én hoge watertemperatuur. Voor een gemiddelde woning betekent dit resultaat 0,02 tot 0,04 EPC-reductie. Deze norm geldt vanaf 2015 ook voor renovatie en worden Low-H20 radiatoren middels deze kwaliteitsverklaring hierin automatisch gewaardeerd met de beste prestatie, dit in zowel slecht als goed geïsoleerde woningen.

 

Ook zuiniger dan vloerverwarming!

Door de Kiwa-kwaliteitsverklaring krijgen Jaga Low-H20 radiatoren de hoogst haalbare score in de Nederlandse norm van 1,0. Hieruit mag men afleiden dat Low-H20 radiatoren ook minimaal 5% zuiniger zijn dan vloerverwarming'. Het bevestigt hiermee opnieuw dat de Jaga Low-H20 radiator de meest zuinige radiator is, iets wat Jaga al jarenlang claimt op basis van testen en praktijkmetingen uit België en vele andere landen.

Jaga Low-H20 zuinige radiatoren

 

Evenveel EPC-punten, minder investeren

Een prijs gunstige installatie voor hoge watertemperatuur met een standaard condenserende ketel en Jaga Low-H20 radiatoren levert nu bijna altijd evenveel EPC-punten op dan een lage temperatuurinstallatie met paneelradiatoren of vloerverwarming!

 

Dus energie besparen met Low-H20 Jaga radiatoren, zelfs op hoge temperaturen! Alom bekende Jaga Low-H20 radiator nog steeds de beste! Meer dan 10.000.000 verkochte stuks, uitvoerig getest door verschillende onafhankelijke instanties en een garantieduur van 30 jaar: Low-H20 radiatoren zijn de meest betrouwbare oplossing voor energiezuinig en comfortabel verwarmen. Deze zuinige radiatoren zijn beschikbaar in een breed gamma wand- en vrijstaande radiatoren en innovatieve inbouwoplossingen. Hiernaast beschikt Jaga tevens over een zeer uitgebreide collectie designradiatoren.


Gepubliceerd in: CV en radiatoren