IXMO KRANEN VAN KEUCO STRAK DESIGN IN DE BADKAMER

Keuco Ixmo: minder is meer.

Keuco IxmoGebundelde functies en minimalistisch design in de douche

Met IXMO - een technische innovatie op het gebied van kranen - opent KEUCO nieuwe mogelijkheden voor douchekranen met een minimalistisch design. Basis van de kraaneenheid van IXMO is een eengreepsmengkraan of een thermostaat die met multifunctionele kraanelementen gecombineerd kan worden in een aangepast design. De unieke combinatie van functies aan de wanduitloopplaatsen zorgt enerzijds voor vrijheid bij de inrichting en anderzijds voor een onopvallende vormgeving. Door een intelligente dieptecompensatie is bovendien altijd dezelfde voorsprong voor de wand gegarandeerd. Met de nieuwe kranen van IXMO voor de douche bewijst KEUCO opnieuw dat ze op het gebied van design en techniek hoge eisen aan innovatie stelt.

 

Hoofdgedachte van de IXMO-kranen voor de douche is de combinatie van functies. Zo wordt steeds een IXMO-eengreepsmengkraan of -thermostaat met multifunctionele IXMO-elementen gecombineerd die naast aansluitingen voor één, twee of drie waterwegen nog andere functies compact verbinden, zoals slangaansluiting, douchehouder, afsluitventiel of omschakelaar. Het aantal producten aan de wand kan daardoor verlaagd en tegelijkertijd estethisch worden geoptimaliseerd.

Keuco Ixmo kranen

Met de mogelijkheid voor een vrije plaatsing van de afzonderlijke kraaneenheden biedt IXMO een hoge mate aan vrijheid bij de inrichting. Ronde of hoekige kraanelementen, met een afmeting van slechts 90 mm, overtuigen met een aangepast design – modern en tegelijkertijd tijdloos. De briljante chroomoppervlakken accentueren de precieze vormen en de kwaliteitswaarde van de kranen. De eengreepsmengkraan van de douche is verkrijgbaar met een zelfstandige handgreep, maar ook in nog andere designvarianten passend bij alle kranen van KEUCO.

 

Een bijzonder bijkomend voordeel van de kranen van IXMO is de wand. Hier scoort het kraansysteem punten met intelligente innovaties: bij een variabele inbouwdiepte van 80 tot 110 mm zorgen eengreepsmengkraan en thermostaat voor een intelligente dieptecompensatie, waardoor altijd hetzelfde overstek vóór de wand gegarandeerd is. Het fijnbouwpakket past zich aan het ruwbouwpakket aan. De installatie is dan ook uiterst eenvoudig, snel en veilig: simpelweg het zichtbare gedeelte erop schuiven en vastschroeven. Een nieuwe en progressieve samensmelting van design en functie.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws