IN HOOGTE VERSTELBARE REGENDOUCHE MET DE KLUDI DUAL SHOWER SYSTEMS

Kludi Dual Shower Systems

Dual Shower Systems van KludiVeel mensen houden bij het plaatsen van een douche met een vaste douchekop te weinig rekening met de hoogte, terwijl dat juist erg belangrijk. Nu is het vrij lastig om de perfecte hoogte voor de douche te realiseren, zeker in het geval van meerdere gezinsleden waaronder kinderen. Ook als je van tevoren alles bedenkt en opmeet, lukt het niet altijd om de douchekop op precies de goede hoogte te krijgen omdat er soms ook installatiebeperkingen zijn. Dat is jammer, want het luistert – als je het grootst mogelijke douchecomfort wil hebben – toch vrij nauw. Kludi Dual Shower Systems lossen dat probleem nu voor eens en altijd op.

Kludi Dual Shower Systems
 

Met het Kludi Dual Shower System beleef je het perfecte douchecomfort

Het merk Kludi introduceert met de Dual Shower Systems een zeer flexibele douche, die altijd goed afgesteld kan worden. Dit is mogelijk dankzij de dertig centimeter lange hoofddouchestang, die traploos te verstellen is. Daarbij komen geen zagen of andere moeilijke constructies bij kijken: de stand bestaat uit twee delen, die op een praktische manier in elkaar kunnen schuiven voor de perfecte maat. Hierdoor kan de douche ook gemakkelijk afgesteld worden naar gelang ieders wensen.

 
 
 

Stel de douche af op de ideale hoogte

De Kludi Dual Shower System kan bovendien horizontaal afgesteld worden. Zo kan de regendouche in iedere doucheruimte perfect afgesteld worden – zelfs als het douchesysteem in een hoek gemonteerd wordt. Deze flexibiliteit is mogelijk dankzij een simpel uitgevoerde, dubbelzijdige wartel. Aan de hand van een steeksleutel wordt de douche zeer simpel op de juiste manier gepositioneerd. Zo heb je met het Dual Shower System van Kludi altijd de ideale douchebeleving.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws