IMOLA DOUBLE COLLECTIE TEGELS MET 3D-DRIEHOEKIGE VORM

Imola Double

Imola Double tegelsDe kamer is leeg. Minimalisme. Er is slechts één lade van toen ik een kind was. Vormen, kleuren en driehoeken: groen gecombineerd met zwart en wit die vervaagt tot grijs. Hoe kan ik daar iets mee creëren? Ik moet mijn instinct volgen, zodat alles meer helder, duidelijker en nauwkeurig wordt.

 

Helemaal opnieuw beginnen met uw vloeren en muren, maak uw hoofd leeg en ga terug naar de vormen, kleuren en patronen van toen. Met de wandtegels Double, creëert ImolaCeramica een ongekend niveau van minimalisme. Deze dubbelgebakken tegels vormen opvallend gekleurde patronen en in elkaar grijpende 3D driehoek decoraties. Het potentieel voor oneindige modulatie en het eindresultaat is puur design. Net als iemand die een nieuwe start in een andere richting wil maken, eerst moet je alles opgeven en teruggaan naar het ‘kind zijn’. De Double wandtegels van ImolaCeramica zijn bedoelt om dit creatieve proces te ondersteunen en het ontwerp van geometrische tegelpatronen uiteindelijk visueel en tastbaar te maken.

Imola Double collectie tegels

Innovatieve, onconventionele geometrische patronen bezitten de benijdenswaardige kracht van het benadrukken van een ruimte in uw huis of de muur van een specifieke kamer. Een detail of een functie kan een stijl weerspiegelen met aantrekkelijke en decoratieve motieven die bestaan uit patronen van vierkanten, diamanten of rechthoeken. Geometrische patronen hebben ook de eigenschap dat ze omgevingen rationeler vormen. Ze zijn ideaal voor het delen van ruimtes en het creëren van een dynamisch gevoel van openheid. Ook geven zij aan het interieur aantrekkelijke kenmerken met een hoge impact af die zelfs nog versterkt kunnen worden door patronen te creëren met een veelvoud aan tinten en kleuren.

 

En wat te denken van de keuken? Hier vullen de ImolaCeramica Double wandtegels een leeg schilderij waarop een mix & match van kleuren ontstaat die een ongelooflijke levendigheid aan de keuken meegeeft. Er ontstaat een gezellige en inspirerende omgeving voor het creëren van culinaire creativiteiten en het aansluitend samen tafelen. En dat is niet alles! Tegels zijn ook zeer nuttig zijn voor het beschermen van muren tegen spatten en vlekken. In feite zijn ze ideale afwerking voor de ruimte achter de gootsteen en het fornuis omdat ze niet alleen sfeer maken maar ook praktisch en eenvoudig te reinigen zijn.

 

Met de Double collectie van het Italiaanse ImolaCeramica ontstaan vormen, kleuren en patronen met een spectaculaire en minimalistische vorm. Deze dubbelgebakken tegels creëren effecten en patronen met sterke kleuren en 3D-driehoekige vormen die netjes in elkaar passen. Een oneindig aantal gepersonaliseerde patronen kunnen worden gemaakt en het modulaire programma biedt tal van toepassingsmogelijkheden bij het indelen van de tegels op de wand. Geometrische patronen bieden ook aangename en decoratieve oplossingen voor in de badkamer of het toilet. Door terug te gaan naar het begin en vanaf een wit papier te ontwerpen, ontstaan persoonlijke tegelontwerpen waarbij u zich op uw gemak voelt. Een beter uitgangspunt voor het creëren van ontspanning in de badkamer of het toilet is niet denkbaar.

 

ImolaCeramica staat klaar om de wanden van uw interieur te versterken met gecoördineerde lijnen en kleuren. Voor het ontwerpen met de wandtegels van Double zijn er tien kleurtinten beschikbaar in de volgende afmetingen: 20x60cm, 20x20cm, de ‘halve’ wandtegels 20x20x28cm en twee tegelstrips van 1.5x60cm en 1.1x20cm. 


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels