IDEAL STANDARD SENSORKRANEN MET IDEALPURE TECHNOLOGIE

Medical & Care

Ideal Standard sensorkranenEen maximale veiligheid, elegante vormgeving en drinkwaterhygiëne zijn de kenmerken die de elektronische sensor kranen van de Medical & Care serie van Ideal Standard onderscheiden. Deze elektronische sensorkranen van Ideal Standard zijn optimaal toepasbaar in de zorgsector en openbare sanitaire ruimtes waarin specifieke toepassingseisen op gebied van hygiëne en veiligheid een kritische rol speelt.
 
Ideal Standard Ceraplus

Medical & Care sensorkranen

De Medical & Care sensorkranen bieden vele instellingsmogelijkheden waaronder de lengte van de spoeltijd, sensorbereik en automatisch periodieke spoelfunctie, passend in een legionella beheersingsplan. Daarnaast is het met behulp van de afstandsbediening mogelijk om continue spoeling te activeren in verband met thermische desinfectie. Het Medical & Care sensorkranen assortiment omvat ook diverse inbouwwastafelthermostaten en douchethermostaten met en zonder temperatuurknop. De versies zonder temperatuurknop zijn standaard voorzien van een voormeng temperatuurfunctie. Deze versies hebben tevens een thermische desinfectie functie die ook bij de mini-thermostaat van ldeal Standard wordt toegepast.
 
sensorkranen met ldealPure

IdealPure technologie:

100% lood- en nikkel vrij De staande elektronische wastafelmengkraan uit de Medical & Care sensorkranen serie zijn toonaangevend op het gebied van drinkwaterhygiëne en duurzaamheid. Op deze manier zorgt de IdealPure technologie voor een onovertroffen veiligheidsen hygiënestandaard. In deze kranen zijn de waterwegen geheel van de messingbody ontkoppeld en zodoende 100% nikkel- en loodvrij. Met als gevolg meer veiligheid en een betere kwaliteit van het drinkwater. In vergelijking met een conventionele kraan wordt door de ldealPure technologie het water- en energieverbruik beduidend verminderd. Hierdoor ontstaat 80% minder stilstaand water in de kraan en de door u gewenste watertemperatuur wordt tot wel tien keer sneller bereikt dan gebruikelijk. Een speciale laminaire straalregelaar beperkt het waterverbruik standaard tot vijf liter per minuut en minimaliseert tegelijkertijd de vorming van aërosol.

 

COOL BODY-technologie

De wastafelmengkranen met gegoten uitloop zijn voorzien van C00L BODYtechnologie. Deze techniek voorkomt dat de kraan te heet wordt, ook indien er uitsluitend heet water doorheen loopt. Deze Medical & Care kranen kunnen dan ook te allen tijde worden aangeraakt en staan garant voor een optimaal veilig gebruik.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws