IDEAL STANDARD PLAYA SANITAIR VOOR ELKE BADKAMER

Ideal Standard Playa

Ideal Standard Playa
Playa's verfrissend eenvoudige en moderne stijl geeft u ruimte om uw eigen smaak uit te drukken. Deze nieuwe Ideal Standard serie biedt de ideale balans tussen vorm en functie. Het assortiment bestaat naast keramiek uit een compleet aanbod aan baden, douchebakken en accessoires.

Ideal Standard Playa is praktisch, stijlvol en biedt een uit-muntende prijs/kwaliteitsverhouding. Playa biedt eenvoud, zodat er plaats is voor uw persoonlijke stempel en eigen stijl. De zachte rechthoeken met vloeiende rondingen geven een invulling aan de moderne en stijlvolle uitstraling. Er is een Playa badkameroplossing voor elke ruimte, elk interieur en elk budget.

 

Praktisch design

De Playa wastafels hebben allemaal het kenmerkende design van een zachte rechthoek in een vloeiende D-vorm. Het is de eenvoud die dit moderne ontwerp zeer praktisch en gemakkelijk te onderhouden maakt.
 

Keramiek

De serie bevat wastafels van 50, 55, 60 en 65 cm, een fontein van 45 cm en een halfinbouw- en inbouwwastafel. Daarnaast omvat het keramiek assortiment een zeer modern vormgegeven wandcloset en closetcombinatie waarbij er gekozen kan worden voor een normale- of softclose zitting en deksel. Dus geen neerklappende deksels of geknelde kindervingertjes meer. Daarnaast is het wandcloset met softclose zitting ook als Pack beschikbaar.

Ideal Standard Playa duoblok
 

Playa baden

Playa biedt een uitgebreid assortiment baden met een moderne en stijlvolle vormgeving. Rechthoekige baden zijn er in de maten 140 cm tot en met 180 cm en het duo bad in 180 cm en 170 cm. Het baden assortiment wordt gecompleteerd door een hoekbad, een bad met douche-zone en een ruimte besparend bad.
 

Playa douchebakken

De De vierkante-, kwartronde- en vijfhoekige douchebakken zijn beschikbaar in de maten 90 x 90 cm en 100 x 100 cm. Daarnaast biedt het assortiment douchebakken nog een ruim aanbod aan rechthoekige vormen vanaf de maat 80 x 90 cm tot aan de maat 150 x 90 cm. De populaire maat van 120 cm is beschikbaar in zowel 80 cm en 90 cm diepte.
 

Accessoires

Het accessoire aanbod sluit perfect aan op het keramiek en acryl programma. Modern vormgegeven en een ruime keuze aan


Gepubliceerd in: Baden en whirlpools, Sanitair nieuws