IDEAL STANDARD DEA EEN NIEUWE BADKAMERSERIE ONTWORPEN DOOR DICK POWELL

Ideal Standard DEA

Ideal Standard DEA sanitairBij de nieuwe luxe badkamerserie DEA zijn zorgvuldig geselecteerde materialen met vloeiende en zachte, rondingen toegepast. Uitgangspunt is de mens als middelpunt die zich in de veilige omgeving van zijn badkamer volkomen happy moet voelen. Helemaal volgens het motto van ldeal Standard 'A Beautiful Use of Space' wordt bij DEA exclusief design gecombineerd met ergonomische knowhow en functionele aspecten die toepasbaar zijn in elke badkamer.

 

DEA badkamermeubels en kleuren

Verantwoordelijk voor de vormgeving van de nieuwe badkamerlijn van Ideal Standard is de Brit Dick Powell van het designbureau Seymourpowell uit Londen. Bij de ontwikkeling van de Ideal Standard serie DEA is de mens het sleutelmotief. DEA staat in contrast met al de minimalistische badkamers die op dit moment overal te vinden zijn. Met de Ideal Standard DEA willen we een tegenhanger creëren met zachtheid en een soort van 'toegankelijke schoonheid’ bewerkstelligen, aldus de designer. 'De badkameromgeving moet weer menselijk, ergonomische en emotioneel aandoen'.
Ideal Standard DEA wandcloset en bidet

De DEA-lijn biedt een ruime keuze aan keramische producten met een onmiskenbare vormgeving, de serie omvat ruime wastafels, opbouwkommen, moderne zuilwastafels , wandclosets en vrijstaande baden in een eigentijdse stijl. Diverse spiegelkasten met onder andere geïntegreerde ledverlichting en diverse wastafelmeubels in maar liefst zes verschillende kleuren maken het assortiment compleet.
Ideal Standard DEA vrijstaand bad

Ideal Standard DEA wandcloset

Standaard is het DEA wandcloset voorzien van blinde bevestiging die optimaal aansluit bij de luxe vormgeving. De eenvoudige bediening van de blinde bevestiging vindt plaats via de onderzijde van het wandcloset. Daarnaast is het wandcloset met de esthetisch zeer fraaie dunne softclose wc bril en deksel uitgevoerd. Naast de standaard kleur wit zijn alle Ideal Standard DEA keramische producten beschikbaar in een nieuwe mat witte kleur. Het geheel wordt compleet gemaakt met de bijpassende Melange kranenserie die onder andere is uitgebreid met een badmengkraan op zuil.


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws