IDEAL STANDARD BIEDT VOOR ELKE SITUATIE DE JUISTE THERMOSTAATKRAAN

Ideal Standard thermostaten

Ideal Standard Ceratherm regendouchesetIdeal Standard biedt een zeer breed aanbod aan thermostaten. Van opbouw thermostaten in diverse prijssegmenten tot complete in- en opbouw douchesystemen. Voor elke badkamer en douche is er een comfortabele oplossing toepasbaar in hotels, particuliere badkamers en sanitaire ruimtes in de zorgsector.

 

Standaard Eco-functie

De Ceratherm thermostaten zijn standaard uitgerust met een 50% Eco-stop waterbesparingfunctie en een 4000 temperatuurbegrenzing. Hierdoor wordt er op water en energie bespaard, wat goed is voor het milieu en de portemonnee.

 

Standaard Coolbody technologie

Alle Ideal Standard Ceratherm opbouw thermostaten zijn standaard voorzien van 000lbody Technologie. Zelfs bij de basismodellen zoals de Ceratherm 50. De Coolbody technologie van Ideal Standard zorgt ervoor dat het kraanoppervlak niet warmer wordt dan de ingestelde mengwater temperatuur. Dit voorkomt oververhitting van het kraanoppervlak en zo wordt de kans op verbranding geminimaliseerd.

Ideal Standard easybox slim
 

Veelzijdige Ideal Standard inbouwthermostaat oplossingen

Het veelzijdige Easybox inbouwsysteem biedt diverse thermostaat oplossingen met omstelling voor het bedienen van twee verschillende functies. Hierbij voorziet het assortiment ook in specifieke oplossingen waarmee baden via de overloop gevuld kunnen worden. Het standaard Easybox programma wordt nu uitgebreid met de nieuwe Tonic II opbouwdelen. De nieuwe Ideal Standard Tonic II versie is voorzien van een zeer moderne en dunne afdekplaat die perfect aansluit bij het Soft-edge design van het Idealrain Cube douche programma. Naast de standaard Ideal Standard Easybox is er ook nog de Easybox Slim uitvoering. Bij de Easybox Slim is de inbouwdiepte met 15 mm gereduceerd waardoor deze met zeer geringe inbouwdiepte van 58 mm de ondiepste inbouwbox in de markt is.

 

Uitbreiding douchesystemen

Het succesvolle assortiment douchesystemen is uitgebreid met diverse varianten waarbij de regendouche draaibaar is. Deze functionaliteit is beschikbaar in combinatie met de ronde en Soft-edge design hoofd- en handdouches uit het Ideal Standard Idealrain doucheprogramma. Alle Ideal Standard douchesystemen zijn voorzien van Eco-functie en coolbody technologie.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws