IDEAL STANDARD AQUABLADE SPOELTECHNIEK OOK IN DE DEA COLLECTIE

Aquablade

Ideal Standard AquabladeDe succesvolle Aquablade waterval spoeltechnologie is nu ook verkrijgbaar in het wandcloset van de DEA collectie van Ideal Standard.

 

Ideal Standard, de specialist in complete badkameroplossingen, heeft de revolutionaire spoeltechnologie Aquablade ontwikkeld. Met de Aquablade waterval spoelsysteem gaat Ideal Standard nog een stap verder, zowel in comfort als in design dan de rimfree toiletten. De extra hoog gepositioneerde spoelopening creëert een 'waterval' die samen met twee sterke waterstralen vanaf de toiletrand voor een extra krachtige spoeling zorgt, zelfs met een beperkt spoeling van 4,5 liter water. Het gepatenteerde Ideal Standard Aquablade waterval spoelsysteem garandeert een 100% reiniging van het complete spoelvlak onder de spoelopening. Tevens zijn de closets ook nog stiller dan de bestaande spoeltechniek. Dit geeft een groot schoonmaakgemak en zorgt tevens voor extra hygiëne.
 
Ideal Standard Aquablade wandcloset
 

DEA - Design voor alle zintuigen

Bij deze luxueuze badkamerserie worden zorgvuldig gekozen en geselecteerde materialen met zachte, vloeiende rondingen toegepast. Dit alles volgens het motto van Ideal Standard "Het perfect gebruik maken van de ruimte” wordt bij DEA exclusief design met functionele aspecten en ergonomische knowhow gecombineerd.

 

De DEA-collectie biedt een zeer ruime keuze aan keramische producten met een onmiskenbare vormgeving, waaronder opbouwkommen, ruime wastafels, moderne zuilwastafels, badkuipen in een eigentijdse stijl en wandcloset met verborgen bevestiging en Aquablade technologie. Diverse spiegelkasten met onder andere geïntegreerde ledverlichting alsmede wastafelmeubels in verschillende maten maken het assortiment compleet.

 

Met zijn tijdloze, perfecte functionaliteit en esthetische vormgeving heeft de DEA collectie alles in zich om tot een moderne klassieker voor de badkamer uit te groeien die ook kortdurende trends ruimschoots overleeft.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws