IDEAL STANDARD AQUABLADE EN TONIC II INNOVATIEF SANITAIR

Ideal Standard

Ideal Standard Tonic II vrijstaand badNa het binnenhalen van de iF Design Award 2015 met de complete badkamercollectie Tonic II valt ldeal Standard weer in de design prijzen. Het Tonic II wandcloset, uitgerust met de Aquablade waterval spoelsysteem, is bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award 2015 in de categorie 'Product Design'.

 

Verklaring van de jury: 'Dankzij het innovatieve Aquablade waterval spoelsysteem reinigt een onafgebroken waterstroom de volledige binnenkant van het toilet. Een overtuigende oplossing op het gebied van hygiëne en schoonmaakgemak, verpakt in een esthetisch aantrekkelijk ontwerp.'

Ideal Standard Aquablade wandcloset
 

Aquablade

De Aquablade is een uniek spoelsysteem waarmee Ideal Standard, ten aanzien van het comfort en de vormgeving, verder gaat dan de hedendaagse generatie van randloze rimfree wc's. Met een hogere opening voor de uitstroom van het spoelwater ontstaat een soort van watervalfunctie vanaf de bovenzijde van de WC rand die, begeleidt door krachtige stralen van water, voor een sterke reiniging en spoeling van het toilet zorgen. Ook bij het spoelen met de beperkte waterhoeveelheid van 4,5 liter. Het gepatenteerde Aquablade waterval spoelsysteem garandeert een 100% reiniging van het complete spoelvlak onder de spoelopening. Dit garandeert niet alleen meer hygiëne maar in lijn daarmee ook voor het gemakkelijk reinigen.

Ideal Standard Tonic II badkamermeubel
 

Tonic II

Een vernieuwende lijn van badkamerproducten, dat is Tonic II van Ideal Standard, met hedendaags sanitair met een eigen identiteit, badkamerkranen, ingebouwde en vrijstaande baden alsmede individueel vorm te geven badkamermeubels. De collectie trekt echt de aandacht met een gedetailleerd en verfijnd geometrische design in combinatie met zuivere lijnen. Hiermee creëert Tonic II een rustige en gebalanceerde uitstraling waarbij het niveau van comfort gehandhaafd blijft. In iedere badkamer, ook in de kleinere badruimtes, bevestigd de Tonic II van Ideal Standard haar design en zet de standaard voor een aantrekkelijke inrichting. Alle elementen van de Tonic II zijn slim uitgedacht en zijn gefabriceerd op basis van de laatste standaarden, ook met ook op het milieu. De Tonic II bevestigd de rol van Ideal Standard als het gaat om het samenvoegen van aansprekende vormgeving met bruikbare badkamerproducten en een hoge technische standaard.


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws