HUPPE DESIGN PURE DE DOUCHECABINE VOOR ELKE BADKAMER

Hüppe

Hüppe Design PureHüppe heeft onlangs zijn zwaaideurserie 501 Design opgewaardeerd. Hiermee is de toch al goede serie nog verder geperfectioneerd. Hieruit blijkt maar weer, dat iets wat goed is soms toch nog beter kan. Het resultaat mag er dan ook zijn: de Hüppe Design Pure serie. Ook bij de echte kenners is dit niet onopgemerkt gebleven, getuige de erkenning middels het winnen van de iF en German Design Award 2015.

 

De Hüppe Design Pure valt op door zijn minimalistische en strakke design. De wandprofielen zijn hoekig en puristisch qua vorm en ook de stabilisatiebeugel, deurgreep en zelfs de scharnieren zijn volledig vernieuwd.

Hüppe Design Pure vouwdeuren

Flexibel en modern

Om de stabilisatiebeugel zelf in hoeken te kunnen monteren is deze volledig flexibel. Bij de extra vlakke scharnieren zijn geen schroeven zichtbaar. Hierdoor onderscheidt het moderne design zich van de rest. De Design Pure serie bestaat uit ronde en elegante componenten, net als de Design Elegance serie.

 

Door de unieke, flexibele vormgeving is de Hüppe Design Pure serie eveneens geschikt voor montage in bijvoorbeeld een nis. Met het unieke chroomdecor Element biedt het eveneens diverse oplossingen voor een walk-in zijwand. De deursystemen zijn, zoals we dat gewend zijn van Hüppe, zeer gemakkelijk te combineren doordat ze zijn gebaseerd op de bekende bouwkastensystemen.


Gepubliceerd in: Douche nieuws