HSK PREMIUM SOFTCUBE PENDELDEUR VOOR MEER RUIMTE IN DE BADKAMER

Softcube pendeldeur

HSK Premium Softcube pendeldeurVooral in kleine badkamers zijn uitgekiende doucheoplossingen noodzakelijk om maximale ruimte en comfort te realiseren. De pendelbare douchecabine uit-voeringen van de populaire HSK-serie Premium Softcube bieden nieuwe moge-lijkheden voor de monteur. De nieuwe pendeldeurtechniek zorgt aan de ene kant voor een gemakkelijk in- en uitstappen, aan de andere zijde voor meer be-wegingsvrijheid in de badkamer. Daarbij is de montage, zoals bekend van HSK, doordacht en eenvoudig.

 

De nieuwe 6 mm sterke pendeldeurmodellen van de populaire serie Premium Soft-cube brengen met de licht afgeronde vormen een frisse optiek in de badkamer. Het bijzondere highlight is het hoogwaardige pendelbeslag. Daarmee kunnen de deuren van de douchecabine gemakkelijk naar binnen en buiten worden geopend. Dat brengt, geheel naar behoefte, plaats in de ruimte of het douchebereik en zorgt voor maximaal comfort, ook in gecompliceerde inbouwsituaties zoals in uitsparingen of nis. Tevens praktisch: Na het douchen, kunnen de deurvleugels simpelweg naar binnen afdruipen en drogen. Daarbij zijn de glasvlakke pendelscharnieren mooi en tegelijk functioneel. De glasvlakke constructie maakt de reiniging van de douchecabine zeer gemakkelijk en behoud daarmee de uitstraling van de schitterende echtglazen elementen.

 

Overtuigende techniek

Naast het uitgekiende pendelbeslag overtuigen ook andere technische details. Zo bie-den de scharnieren standaard een praktisch liftsysteem. Deze tillen de glazen elemen-ten bij het openen lichtjes op en zakken dan weer terug in de sluitpositie. Dat is ge-makkelijk bij de bediening en verhoogd de spatwaterbescherming. De montage is. zoals bekend van HSK, doordacht en gaat snel. Dankzij klemtechniek worden de zij-panelen eenvoudig in het wandprofiel geschoven, correct afgesteld en vastgeklikt. Extra veiligheid brengt de stabilisatiesteun welke de 6mm. glaspanelen veilig fixeert.

 

Uitstekend te combineren.

Bijzonder mooi voor de consument: Het zacht afgeronde Softcube-design vindt men niet alleen terug in alle componenten van de douchecabine, maar ook in de andere HSK producten rond om de douche. Armaturen voor douche, wastafel en badkuip, spiegelkasten en radiatoren in de tijdloos frisse Softcube-look vormen een stijlvolle eenheid, gegoten uit één stuk. Dat geeft iedere consument veel voldoening.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws