HSK LAVIDA PLUS MET WATERVALDOUCHE VOOR MEER DOUCHEPLEZIER

HSK Lavida Plus

HSK Lavida douchepaneelMet markant design, hoogwaardige materialen en hoogste functionaliteit wordt dit highlight in het doucheprogramma van HSK geïntroduceerd – het Lavida Plus-douchepaneel. Dit bestaat uit een nieuwe douchepaneel in drie uitvoeringen en een aparte regendouche. Naast een zachte regenbui en afwisselende douchestraal biedt de nieuwe traverse uitvoering een extra straaltype – de waterval. De brede waterval laat het water naar beneden kletteren en garandeert een nog persoonlijker waterplezier.

 

Schitterend design, hoogwaardige materialen

Een zeer slank corpus en de extra vlakke regendouche brengen verlichting in de badkamer. Zo werkt Lavida Plus nog meer filigraner als de populaire paneel voorganger Lavida. Van dit heeft het nieuwe douchepaneel de zakelijke, markante belijning en het schitterende design overgenomen en doorontwikkeld. Opdat de mooie optiek nog lang behouden blijft, valt de Lavida Plus op met de hoogwaardige materialen en is zeer onderhoudsvriendelijk: Zo is het corpus van het paneel gemaakt van gepolijst RVS, het front van veiligheidsglas in wit of zwart is voorzien van een onderhoudsvriendelijke Edelgas coating. Kalkafzetting op de regendouche en handdouche kunnen met de antikalk noppen gemakkelijk worden verwijderd.

HSK douchepaneel Lavida met waterval

Veelvoud en hoge kwaliteit

Nog meer doucheplezier beloofd een aparte, in hoogte verstelbare design handdouche. Deze is aan de zijkant van het paneel geplaatst. Vijf verschillende straalsoorten bieden een grote bandbreedte – waterplezier voor ieders smaak. De zilverkleurige doucheslang verhinderd met de aan weerszijde beveiliging het lastige verdraaien. Een verder praktisch detail van het douchepaneel: de veiligheidsthermostaat met 38°C-beveiliging tegen verbranden. Wie enthousiast is van he design en de hoge kwaliteit van Lavida Plus maar wil afzien van de watervaldouche heeft nog de keuze uit twee verdere modeluitvoeringen: het douchepaneel zonder waterval functie of met een klassieke, ronde standaard-hoofddouche.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws, Kranen nieuws