HSK AQUASWITCH HET ULTIEME DOUCHECOMFORT IN DE BADKAMER

HSK Aquaswitch

HSK AquaswitchEen thermostatisch douchesysteem moet idealiter comfort en veiligheid bieden, zonder daarbij de esthetica te verwaarlozen. Hét voorbeeld daarvan zijn de douchesystemen voorzien van de AquaSwitch techniek komend uit het Sauerland van Badkamerexpert HSK. Deze combinatie van functionaliteit, kwaliteit en innovatie is bekroond met de prestigieuze REDDOT Designprijs 2015.

 

De AquaSwitch techniek van HSK overtuigd door de eenvoudige en slimme functionaliteit. Door de knopschakelaar is het snel omstellen tussen hoofd – en handdouche zeer eenvoudig. Daarnaast is de schakelaar voorzien van symbolen welke hun functie weergeven. Door de extra ingebouwde “Memory” functie blijft de laatst gekozen toepassing, ook na het uitschakelen van de kraan, ongewijzigd. Hierdoor beschikken de douchesets met AquaSwitch techniek, over alle ideale eigenschappen voor een Hotel of voor de consument thuis. Voor jong en voor oud.

 

Prachtig Design

Al meer dan 20 jaar staat HSK bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit, overtuigende innovaties en productieflexibiliteit. Dat bewijst zich wederom in de douchesets, voorzien van de AquaSwitsch techniek: leverbaar in de 3 Shower & Co Designs (Softcube, Rond en Vierkant) alsmede de verschillende kraanuitvoeringen (Thermostaat, Eenhendel en Universeel). Daarnaast kan de badkamerprofessional nog meer mogelijkheden bieden, want het hoogwaardige glasplanchet is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen: Witglas, Zwartglas en Spiegelglas. Voor de klant is dit dubbel voordeel, want het glasplanchet is niet alleen een optische highlight, maar biedt ook extra ruimte voor badkamerbenodigdheden.

 

Door de beoordeling van de ultieme combinatie van design en functionaliteit, gepaard met de hoogwaardige kwaliteit is de AquaSwitsch, door de jury, beloond met de gerenommeerde en onderscheidende REDDOT designprijs.

HSK Aquaswitch RS 200 douchethermostaat

HSK Aquaswitch RS 500 douchecombinatie

 

De HSK douchesets met innovatieve AquaSwitch techniek zijn in de designs Softcube, Rond en Vierkant leverbaar en worden in kraanuitvoering thermostaat, eenhendel en universeel aangeboden.

 

Mooi vierkant – eenvoudige bediening: De RS 500 AquaSwitch met eenhendelmengkraan. handdouche en regendouche.


Gepubliceerd in: Douche nieuws, Kranen nieuws