HONEYWELL HR30 RONDOSTAT COMFORT PLUS THERMOSTAAT

Elektronische radiatorthermostaatregelaar HR30 Rondostat

Honeywell HR30 Rondostat Comfort PlusDe Rondostat Comfort Plus HR30 thermostaat van Honeywell heeft een groot kamerscherm dat ook onder moeilijke ruimtelijke situaties, zoals bijvoorbeeld een vensterbank, gemakkelijk af te lezen is. Met de Rondostat Comfort + HR30 presenteert Honeywell een elektronische radiatorthermostaatknop, die vooral wordt gekenmerkt door zijn gebruiksgemak en het moderne design van de behuizing. De thermostaatknop is uitgerust met een groot scharnierende scherm dat een vrij uitzicht op de gegevens en instellingen van de radiator mogelijk maakt. Dankzij de achtergrondverlichting en groot scherm kan alle informatie gemakkelijk worden afgelezen en de verwarming makkelijk worden geprogrammeerd.

 

De juiste temperatuur op het juiste moment

De Honeywell Rondostat Comfort Plus HR30 biedt gebruiksgemak en intuïtieve bediening in één. Het scharnierende scherm kan ook onder moeilijke ruimtelijke situaties goed afgelezen worden maar kan voor het programmeren van de radiator zelfs helemaal worden losgekoppeld. Met de HR30 radiator thermostaatknop kan de verwarming volledig worden geprogrammeerd op basis van uw wensen en persoonlijke dagelijkse schema. Per dag zijn er maximaal zes schakelpunten en drie verschillende temperaturen te kiezen. Daarmee wordt bepaald wanneer de kamers warm moeten zijn en op alle andere tijden wordt daardoor bespaart zodat het energieverbruik gereduceerd wordt met maar liefst 30 procent. Verder zorgt een kopieerfunctie ervoor dat ingestelde tijdprogramma’s gemakkelijk kunnen worden overgedragen aan andere HR30 radiatorcontrollers.

 

Intelligente energiebesparing en verbeterde functies

Intelligente energiebesparende functies helpen ook om de stookkosten te minimaliseren - en dat helemaal vanzelf. De Honeywell HR30 sluit automatisch de radiator klep wanneer bijv. een raam open staat en de temperatuur scherp daalt. In ECO-modus daarentegen wordt de temperatuur verlaagd met 3°C, wat een optimaal gebruik van de restwarmte bevordert. Bovendien voorkomt vorstbewaking door de controller bevriezing van de verwarming door bij een temperatuur onder 5°C, de klep te openen zodat de temperatuur weer stijgt tot 6°C. Ter bescherming van ongewenst gebruik van de Honeywell Rondostat Comfort Plus HR30 beschikt deze ook over een blokkeerfunctie.

Honeywell HR30
 

Eenvoudige installatie en programmeren

De radiator controller Rondostat Comfort PLus HR30 biedt een compact en modern design en eenvoudige installatie en inbedrijfstelling. Het kan op alle gangbare radiatorkranen worden geïnstalleerd zonder dat er water uit de radiator hoeft te worden afgetapt. Met een paar eenvoudige stappen is de Rondostat volledig functioneel. Alleen de taal, tijd en datum zijn ingesteld en worden bewaard door de batterij. Na de installatie werkt de thermostaat controller Comfort Plus HR30 van Honeywell onmiddellijk met de fabrieksinstellingen. Dit kan vervolgens geheel naar wens opnieuw worden geprogrammeerd. Eenmaal in een Rondostat Comfort + HR30 geïnvesteerd, is er sprake van bezuinigingen op de energierekening en de afschrijving. Bij een verhuizing kan de volledige set van thermostaatknoppen weer worden uitgewisseld met de bestaande exemplaren, en meeverhuizen naar uw nieuwe woning.

 


Gepubliceerd in: CV en radiatoren, Installatie materialen