HENCO RENO12 VLOERVERWARMING MET EEN LAGE OPBOUWHOOGTE

Henco Reno12

Henco Reno12 vloerverwarmingBij het renoveren van een gebouw is het belangrijk dat er voldoende aandacht besteed wordt aan sanitair en verwarming. Vandaag de dag staat energiezuinig centraal in de maatschappij. Henco Industries biedt u met haar vloerverwarmingsystemen een passende oplossing.

 

Comfort en gemak

Het Henco REN012 vloerverwarmingsysteem, met een zeer geringe opbouwhoogte van 2,2 cm, is specifiek ontworpen voor renovatietoepassingen. Het hart van elk vloerverwarmingsysteem is de Henco meerlagenbuis. Speciaal hiervoor heeft Henco een meerlagenbuis ontwikkeld met een buitendiameter van 12 mm. De voor¬gevormde gipsvezelplaten zorgen er dan weer voor dat u als installateur deze buis eenvoudig kan plaatsen.

Kwaliteit en installatiegemak gaan hand in hand. Het REN012 vloerverwarming-systeem; de Henco vloerverwarming units, uitgevoerd met de laatste generatie energiezuinige A-label pompen en de eenvoudig te bedienen regelingen verenigen het comfort en gemak dat uw klant verdient. Bovendien biedt Henco Industries een uitgebreid gamma slimme oplossingen aan voor specifieke situaties waar u dagelijks mee te maken krijgt.

Henco Reno12 opbouw vloerverwarming

 

Renovatietoepassingen

Meerlagenbuizen zijn al lang gemeengoed, dat betekent echter niet dat u als installateur in de praktijk geen koper meer tegenkomt. Speciaal voor renovatietoepassingen heeft Henco overgangskoppelingen naar binnen- en buitendraad of van koper en cv-buis naar de Henco meerlagenbuis in haar gamma, zowel in persverbinding als knelverbinding. De koper persovergangen kunnen eveneens met een V-persprofiel (type 32P) als met een M-persprofiel (type 35F) gemaakt worden.


Gepubliceerd in: CV en radiatoren, Installatie materialen