HENCO NAAR KOPER SLIMME OPLOSSINGEN

Henco overgangskoppelingen.

Henco overgangskoppelingHenco biedt u nieuwe slimme oplossingen aan voor specifieke situaties waar u dagelijks mee te maken krijgt. Het gamma van de Henco perskoppelingen kende onder andere een verdere uitbreiding om nog beter aan uw behoeften te voldoen. Vanaf nu kan u zonder moeite overgangen maken van koper naar de Henco buis en dat zowel met een V-profiel als met een M-profiel.

Henco Messing Persfittingen

.
De messing persfittingen met vlakdichtende wartelaansluiting zijn nu ook beschikbaar in de diameters 14 mm tot en met 32 mm, oplopend van 1/2” tot en met 5/4”. Het zijn tweedelige vlakke koppelingen (type 26P-Z) voor aansluitingen op appendages.
De nieuwe fittingen worden in een vertinde uitvoering geleverd. Deze vertinde laag vormt een barrière tussen water en messing.

Daarnaast kunnen er vanaf nu ook persovergangen gemaakt worden van koper of cv-buis naar de Henco meerlagenbuis met zowel het V-persprofiel (Type: 32P) als het M-persprofiel (Type: 35P) en dit in de koper diameters 15 mm en 22 mm. Met beide uitvoeringen kan een trekvaste verbinding gemaakt worden met de Henco meerlagenbuis in de diameters 16-20-26 mm.
Henco koppeling

 

Henco Persfittingen

De kunststof persfitting type 11PK heeft een nieuwe variant, een T-stuk met dubbele reductie. Vanuit de maat 26 mm kan men direct naar twee aansluitingen van 16 mm.

Henco tip!
De Henco kunststof persfittingen kunnen zonder beschermende maatregelen worden ingebouwd in zuivere zand-cement dekvloeren, anhydriet vloeivloeren en constructiebeton.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen