HENCO DRINKWATERSYSTEMEN VOLDOEN AAN DE HOOGSTE EISEN

Henco leidingsystemen

Henco koppelingen en buisWater, ook wel het blauwe goud genoemd, is onmisbaar en onvervangbaar Het Henco drinkwatersysteem brengt het belangrijkste levensmiddel tot bij de mens. Het systeem is samengesteld uit topproducten die zich onder- scheiden door hun voortdurende technologische innovatie. Deze systeem- componenten waarborgen de kwaliteit van het drinkwater. Onder het motto 'alleen de beste kwaliteit is goed genoeg', werd het Henco drink- watersysteem zodanig ontworpen dat het voldoet aan de nieuwste regIe- menteringen. Zo kunt u als installateur of architect steeds aan de meest veeleisende voorwaarden voldoen.

 

De waterleiding van de toekomst, de Henco meerlagenbuis, bestaat uit een binnen- en buitenbuis vervaardigd uit hoge densiteit polyethyleen die vernet is met elektronenstralen (PE-Xc). Daar- tussen bevindt zich een in de lengterichting naadloos stompgelaste aluminiumbuis. Deze hoogwaardige Henco meerlagenbuis ver- bindt de Henco kunststof steekfittingen met elkaar, dit geheel vormt zo het Henco drinkwatersysteem voor de volgende generatie. Dit superieur systeem combi- neert de unieke karakteristieken van metaal en kunststof.

 

De specifiek op elkaar afgestemde lagen die de Henco meerlagenbuis vormen, zorgen voor unieke buigeigenschappen die u als installateur van dit product als bijzonder prettig zal ervaren. Zo is er de kleinste buigradius bij diameter 16, twee keer de buitendiameter, interessant voor zuiver en gedetailleerd bochtwerk.

 

Henco Vision, 'Your connection to perfection', de kunststof steekfittingen voor uiterst snelle en betrouwbare ver- bindingen in het Henco drinkwatersysteem. Een connectie maken op moeilijk bereik- bare plaatsen in geen tijd met Henco Vision. Persmachines zijn voortaan overbodig, een mooi voordeel voor het budget. Ook beschermende maatregelen voor de inbouw in beton zijn overbodig. Met Henco Vision lukt het allemaal. je bent elektrisch onafhankelijk, energiezuinig en milieuvriendelijk. Het Henco drinkwatersysteem levert ongekende mogelijkheden voor u als installateur of architect.


Gepubliceerd in: Installatie materialen