HEIMEIER AUTOMATIC FLOW CONTROL RADIATOR INSTELLING

Heimeier A-exact

Heimeier A-Exat radiator afsluiterOok problemen om altijd de juiste flow (11h) op elk gewenst moment door de radiator te krijgen? Kent u ook het probleem van radiatoren die niet warm worden?

Baanbrekende technologie van Heimeier gaat u helpen deze problemen tot het verleden te laten behoren. Heimeier heeft de Automatic Flow Controller ontwikkeld, in eerste instantie voor toepassing in vloerverwarmingverdelers. Door de innovatieve aanpassingen is deze nu ook geïntegreerd in de nieuwste radiator afsluiter, de Heimeier A-exact.

De A-exact thermostatische radiator-afsluiter draagt de meest innovatieve techniek in zich en kan eenvoudig worden uitgewisseld met de u bekende afsluiters. De juiste instelstand (10-150 1/h) haalt u uit de tabel die is meegeleverd, en door de getal aanduiding op de bijbehorende instelsleutel stelt u de radiatorafsluiter eenvoudig en nauwkeurig in. Dit kost u nog geen vijftien seconden.

 

Juiste flow door de radiator

Als u het maximale debiet eenmaal heeft ingesteld, dan bent u altijd verzekerd van de juiste flow door de radiator. De A-exact handhaaft automatisch de vooraf ingestelde flow, ook als de thermostatische radiatorafsluiters in andere radiatoren dichtlopen of handafsluiters dicht gedraaid worden. Dus geen problemen meer met teveel water en fluitende afsluiters.

De A-exact is uiteraard geschikt voor nieuwe installaties, maar dankzij de maatvoering is deze ook bijzonder geschikt om toe te passen in renovatieprojecten. Door de uitgekiende technologie van Heimeier kunt u waterzijdig inregelen zonder een hele leidingberekening te hoeven maken.


Gepubliceerd in: Installatie materialen