HANSGROHE SELECT-KNOP NU OOK OP WASTAFELKRANEN

Select-knop

Hansgrohe Talis Select S ComfortZoneInnovatieve Select-technologie nu ook toegepast bij de nieuwe kranenserie Talis Select. Met de nieuwe kranenserie Talis Select biedt kranen- en douchespecialist Hansgrohe de comfortabele Select-technologie nu ook bij de wastafel aan. In plaats van de traditionele bedieningsgreep wordt het water door te drukken op de Select-knop aan- en uitgezet. Een groot voordeel als men bijvoorbeeld met vuile of ingezeepte handen staat: de kraan kan dankzij de handige Select-knop van Hansgrohe ook met de onderarm of elleboog bediend worden, waardoor deze droog en schoon blijft.

Hansgrohe Talis Select wastafelmengkraan
 

Hansgrohe Talis Select kranen

De Talis Select kranen functioneren geheel mechanisch dankzij het speciaal ontwikkelde Select-kardoes. Openen en sluiten van de kraan kan door te drukken, het instellen van de temperatuur is mogelijk door te draaien aan de greep. Voor dit extra comfort zijn geen stroom of extra toebehoren onder de wastafel nodig.

 

Talis Select is verkrijgbaar in twee varianten: met een vlakke of met een ronde uitloop en met verschillende ComfortZones: de diverse kraanhoogtes zorgen voor meer bewegingsvrijheid en passen bij vele type wastafels. De heldere symbolen ondersteunen de eenvoudige bediening. Bij alle Talis Select kranen brengt de speciale perlator met EcoSmart technologie het waterverbruik met maar liefst 60% omlaag tot 5 l/min. Door het bijmengen van lucht voelt de waterstaal vol en zacht aan.

 

Dankzij het nieuwe Talis Select programma kan de gehele badkamer met de comfortabele Select producten van Hansgrohe uitgerust worden. De wastafelkranen zijn vanaf eind 2015 leverbaar in Nederland.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws