HANSGROHE RAINDANCE SELECT E120 HANDDOUCHE

Raindance Select

Hansgrohe Raindance select handdoucheEen zachte, warme regendouche of een krachtige, doelgerichte douchestraal? De nieuwe Raindance Select E 120 handdouche biedt dankzij zijn innovatieve straaltechnologie voor ieder douchetype de passende douche-ervaring. Met slechts één druk op de Select-knop kunnen de straalsoorten intuïtief en comfortabel bediend worden.

 

Binnen één huishouden komen verschillende douchewensen voor. Kinderen en mannen vinden een zachte straal vaak prettiger. Voor vrouwen met lang haar is een krachtigere straal nodig om shampoo goed uit te kunnen spoelen. Maar iedereen wil van beide kunnen genieten: ’s ochtends een krachtige douchestraal en ’s avonds een ontspannende regendouche. Een douche moet dus beide kunnen. De Raindance Select E 120 is de eerste handdouche die zowel een krachtige als een zachte straal biedt over het volledige straaloppervlak. De innovatieve technologie van de Hansgrohe Raindance Select douchekop is zichtbaar op de straalschijf: de kleine straalopeningen zorgen voor een krachtige regenstraal, de grote bieden ruimte voor de zachte, met lucht verrijkte RainAir-straal. Eén druk op de Select-knop is voldoende om van straalsoort te wisselen. De knop zit ergonomisch vooraan de greep, in de buurt van de duim. Dankzij het QuickClean anti-kalksysteem is afzetting eenvoudig met één vinger weg te wrijven.

Hansgrohe Raindance handdouche

De nieuwe Raindance Select 120 handdouche is verkrijgbaar in volledig chroom en in een wit/chroom uitvoering met witte straalschijf in een glanzend chromen douchekop. De handdouche is ook verkrijgbaar als set met bijpassende glijstang en zeepschaal, deze glijstangcombinatie past uitstekend in vele verschillende badkamerinrichtingen en door zijn universele vormgeving past deze bij alle kranen series.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws, Kranen nieuws