HANSGROHE RAINDANCE SELECT DOUCHES

Hansgrohe Select: de revolutie in douchen.

Hansgrohe raindaince select douchePrecies tien jaar na de introductie van Raindance, het begin van de grote regendouches, presenteert Hansgrohe een nieuwe revolutie in het douchen. Krachtig of ontspannend: de nieuwe Hansgrohe Raindance Select E 120 handdouche verenigt de populairste straalsoorten in één douche. De verschillende douchewensen zijn vaak ook binnen één familie te vinden. Kinderen vinden een zachte straal vaak aangenamer. Vrouwen met lang haar hebben een krachtigere straal nodig om shampoo goed uit te kunnen spoelen. En velen willen van beide kunnen genieten: ’s ochtends een krachtige douchestraal en ’s avonds een ontspannende regendouche.
De conclusie: een douche moet beide kunnen. Met de Raindance Select E 120 ontwikkelden de experts van Hansgrohe een wereldinnovatie: de eerste handdouche die deze twee straalsoorten combineert over het volledige straaloppervlak.
De innovatieve technologie is zichtbaar op de straalschijf: de kleine straalopeningen zorgen voor een krachtige regenstraal terwijl de grote openingen ruimte bieden voor de zachte, met lucht verrijkte RainAir-straal.

 

Dankzij de Select-knop is het omstellen van de straal comfortabeler dan ooit en de zachte volle RainAIR en krachtige Rain douchestralen zorgen ervoor dat de handdouche past bij alle douchetypes. Veelbelovend: ruim 90% van de testers van de nieuwe Raindance Select 120 handdouches gaat deze aanbevelen aan anderen!

 

Voor de introductie van de Raindance Select 120 handdouche heeft Hansgrohe de douche laten testen. De vele positieve reacties op de handdouche versterken de boodschap van Raindance Select: de handdouche is zeer comfortabel in gebruik en biedt straalsoorten voor iedereen.

Hansgrohe raindaince select handdouche

Hansgrohe select douche

De revolutionaire Select-knop wordt als zeer positief ervaren: Ruim 90% van de testers beoordeelt de nieuwe Select-knop als (zeer) prettig! Een druk op de Hansgrohe Raindance Select-knop: wisselen van straalsoort was nog nooit zo eenvoudig.

Het Hansgrohe Raindance Select assortiment bestaat uit handdouches, douchesets, hoofddouches en Showerpipe douchesystemen in de kleuren chroom en wit/chroom. Uiteraard zijn de douches ook beschikbaar in waterbesparende EcoSmart uitvoering.


Gepubliceerd in: Douche nieuws