HANSGROHE LOGIS KRANEN EN CROMETTA 100 DOUCHES

Hansgrohe Logis

Hansgrohe Logis Classic wastafelkraanBij de invulling van badkamers spelen prijs en kwaliteit een belangrijke rol. Daarnaast is er altijd behoefte aan mooie producten en comfort. De Hansgrohe Logis één- en tweegreeps kranen in combinatie met Ecostat Universal thermostaten en de nieuwe Hansgrohe Crometta 100 douches vervullen deze wensen optimaal.

 

De nieuwe Logis tweegreeps wastafel-, bad- en douchemengkranen en de bijbehorende fonteinkraan bieden de Hansgrohe functionaliteit en kwaliteit en passen goed in het Nederlandse beeld van een standaard badkamer ontwerp. Dankzij intelligente functies zoals EcoSmart en QuickClean biedt Logis volop voordelen voor de gebruiker. De messing grepen zijn voorzien van een slanke gekleurde ring voor de aanduiding van koud en warm, de kranen zijn voorzien van de vertrouwde en betrouwbare keramische stopkranen-techniek van Hansgrohe. De stabiele en duurzame uitloop van gegoten messing biedt extra kwaliteit voor een lange levensduur, lage onderhoudskosten en veel comfort voor de gebruiker.

 
Hansgrohe Crometta handdouche

Logis Classic kranenserie

Voor wie een klassieke kranenserie in de badkamer wil plaatsen is de nieuwe Logis Classic de juiste keuze. De voordelen van de Logis kranenserie worden gecombineerd met messing kruisgrepen voor de wastafel-, bad-, en douchemengkraan.

 

Crometta 100 douches

Ook het douche-assortiment voor projectdoelgroepen is geheel vernieuwd. Met een verfrissend wit design, aantrekkelijk geprijsd en een grote douchekop van 100 mm past Hansgrohe Crometta 100 bij de huidige wensen voor de doucheruimte in de badkamer. Het assortiment bestaat uit handdouches, regendouches, glijstangsets en een Showerpipe. Alle douches zijn te bestellen in een waterbesparende EcoSmart uitvoering. Door de combinatie van een geoptimaliseerde straalplaat en doorstroombegrenzer, wordt het verbruik van water gereduceerd met behoud van comfort. De douches zijn voorzien van QuickClean anti-kalksysteem hierdoor krijgen kalk- en vuilafzettingen geen kans en zijn de douches eenvoudig schoon te maken.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws, Kranen nieuws