HANSGROHE COOLSTART WASTAFELKRANEN

Hansgrohe Coolstart

Hansgrohe-Metris-coolstartWastafelmengkranen worden vaak in de middenpositie geopend en geven onnodig gemengd water. Hansgrohe biedt hiervoor de oplossing: bij de CoolStart kranen geeft de greep in de middenpositie koud water. Hierdoor slaat de warmwatervoorziening niet onnodig aan en wordt de energiebehoefte en dus de CO2-uitstoot verlaagd. Een kosten- en milieubewustere omgang met energie en water worden met het oog op de klimaatverandering steeds belangrijker.

 

Hansgrohe-coolstartIn de nieuwe CoolStart wastafelmengkranen worden de door Hansgrohe ontwikkelde technologieën CoolStart en EcoSmart (een watergebruik van slechts 5 liter per minuut) in één product gecombineerd, waardoor water en energie worden bespaard zonder verlies aan comfort. De maximum warmwater temperatuur is vooraf instelbaar, net als bij de gewone wastafelmengkranen.

De kranenseries Hansgrohe Talis, Hansgroge Metris en Hansgrohe Focus worden uitgebreid met kranen die voorzien zijn van de nieuwe CoolStart technologie. De CoolStart wastafelmengkranen zijn hetzelfde geprijsd als de normale uitvoeringen in deze kranenseries.


Gepubliceerd in: Kranen nieuws