HANSGROHE AXOR STARCK V WASTAFELKRANEN

Axor Starck V

Axor Starck V wastafelkranenAxor , het designmerk van Hansgrohe AG , introduceert Starck V , een revolutionaire wastafelmengkraan.
Ontstaan uit de passie van Axor voor het creëren van producten die de vitaliteit en emotionaliteit van water weerspiegelen, wordt de eerste transparante wastafelmengkraan van het merk, de Axor Starck V in samenwerking met Philippe Starck tot leven gebracht. De transparantie maakt het ontstaan van de vortex volledig zichtbaar en zorgt ervoor dat de gebruiker het water ervaart en beleeft.
Axor Starck V kranen

Het transparante ontwerp van Axor Starck V geeft de wastafelkraan een spannende, maar toch ingetogen aanwezigheid. Naast het zichtbaar maken van de vortex gaat de transparante tuit op in de omgeving van de badkamer wat een bijzonderheid kan creëren bij het maken van verschillende badkamer ontwerpen. De openlijk ontworpen tuit draagt bij aan het ervaren van de natuurlijke waterkringloop: voor de ogen van de gebruiker ontstaat een opwaartse en wervelende beweging van water gevolgd door een "vrije val" in de wastafel. Deze visualisatie leidt tot het meer beleven van het water en brengt een gevoel van vitaliteit en vreugde.

Axor Starck V biedt tevens veel innovaties waaronder ook duurzame. Het watergebruik is verder teruggebracht naar slechts 4 liter per minuut zonder de gebruikerservaring te beïnvloeden. De vortex tuit is gemaakt van het duurzame kristalglas en kan eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. Axor Starck V illustreert de vitaliteit van water.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws