HANSAUNITA THERMOSTAATKRAAN NU OOK VOOR HET BAD

HansaUnita badthermostaatkraan

Hansaunita badthermostaatkraanFraaie thermostaat HANSAUNITA van Hansa voor de moderne badkamer – veilig en zuinig – ook ideaal voor de object- en verzorgingsbranche

 

Een thermostaat van Hansa biedt extra comfort en veiligheid in de badkamer. De gewenste temperatuur bij het douchen of baden is vanaf het begin ingesteld en blijft vervolgens constant. Bovendien vermindert een thermostaat het risico op brandwonden. Aangenaam neveneffect: het verlaagt tevens het energieverbruik. Voor alle segmenten, waar de vormgeving van de badkamer aan hoge eisen moet volden en tevens het budget in de gaten moet worden gehouden, is de HANSAUNITA het ideale product. Vanaf april 2015 is deze thermostaat van Hansa ook verkrijgbaar als badthermostaat. De slanke thermostaat met de strakke, rechtlijnige vormen en een diameter van slechts 40 millimeter kan naadloos in iedere badkamer geïntegreerd worden. Door het moderne, universele design past de HANSAUNITA bij diverse inrichtingsstijlen en biedt veelzijdige combinatiemogelijkheden.

 

Onbekommerd baden met Hansa dankzij de veiligheidsblokkering en THERMO COOL

HANSAUNITA beschermt op betrouwbare wijze tegen brandwonden: de thermostaat is vooraf op 38°C ingesteld en uitgevoerd met een veiligheidsblokkering, waardoor te heet water uitgesloten is – dat is vooral in badkamers van belang, die ook door kinderen of oudere mensen worden gebruikt. Nog een Hansa kwaliteitskenmerk: aan de buitenkant blijft de thermostaat altijd koud, dus ook bij aanraking kan er niets gebeuren. De reden: de temperatuurregelaar zit bij de HANSAUNITA aan de linkerkant. Daardoor is het heet watertraject binnenin de thermostaat altijd zo kort, dat verhitting van de behuizing onmogelijk is.

 

Zuinig verbruik dankzij de Eco-knop

De nieuwe Hansa thermostaat valt op door zijn snelle insteltijd en draagt zo bij aan een besparing van energie. Met de spaarknop voor de hoeveelheid water kan het waterverbruik bij het baden of douche aanzienlijk worden verlaagd. De begrenzing kan met een druk op de knop ongedaan worden gemaakt, zodat de volledige doorstroming van 100% weer beschikbaar is. Aangenaam voor de douchegebruiker: de omschakelknop voor het wisselen tussen badafvoer en handdouche kent een eenvoudige bediening en kan in de douchstand worden vastgezet, onafhankelijk van de waterdoorstroming.

 

Ook in combinatie met het douchesysteem HANSAVIVA

Het uitgebreide HANSAUNITA-assortiment, dat vanaf april 2015 via de vakhandel verkrijgbaar is, bestaat behalve de gecombineerde bad-douche-thermostaat uit een pure douchethermostaat, evenals de beide modellen in combinatie met de HANSAVIVA-handdouche en wandstang. De douchethermostaten zijn bovendien ook verkrijgbaar als complete set met aangesloten HANSAVIVA-douchesysteem inclusief hand- en hoofddouche. Met de HANSAUNITA-serie zijn esthetisch aansprekende en tevens logische oplossingen van Hansa voor moderne badkamers mogelijk.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws