HANSASIGNATUR EEN NIEUWE STRAKKE LIJN KRANEN VAN HANSA

Hansasignatur

HansaSignatur wastafelmengkraanDe nieuwe mengkranenserie HANSASIGNATUR bevat zowel de sterke punten van HANSA als van Oras: een opvallend design gecombineerd met slimme elektronica en een verantwoord gebruik van water. De veelzijdige serie van kranen HANSASIGNATUR is de ideale blikvanger in de moderne badkamer. Absoluut hoogtepunt in deze kranen serie van HANSA: de nieuwe hybridemengkraan – bijzonder geschikt voor gebruik in designhotels of elegante privébadkamers.

 

Extraordinair HANSA douchecomfort

De mengkranen serie HANSASIGNATUR uit het designgeoriënteerde HANSA|LIVING-segment is extravagant en functioneel tegelijk. De HANSA wastafelmengkraan is opgebouwd uit twee delen. Dat wil zeggen dat de hendel en uitloop van elkaar gescheiden zijn. Door de hellingshoek en de hoogte van de uitloop ontstaat er meer ruimte en bewegingsvrijheid voor de handen van de gebruiker. Naast het uitstekende bedieningscomfort valt het concept op door de intelligente snufjes, waardoor het waterverbruik in de moderne badkamer controleerbaar, flexibel en duurzaam wordt.

 

Modern waterverbruik dankzij de hybridetechnologie

HANSASIGNATUR staat voor multifunctionaliteit. Deze serie van HANSA biedt optimaal comfort en grote flexibiliteit precies daar, waar het water gedurende de dag het vaakst nodig is: bij de wastafel. Absoluut hoogtepunt is het innovatieve hybridemodel, als optie met geïntegreerde uittrekbare douche en mobiele Bidetta-handdouche voor gebruik bij de wastafel en WC. De waterstroom kan aanraakvrij worden ingeschakeld. Bij het naderen van de sensoren begint het water automatisch en met de vooraf ingestelde temperatuur van 38°C te stromen. De instelling kan geheel aan de eigen wensen worden aangepast.
HansaSignatur kranen

Flexibel dankzij de draaibare uitloop en uittrekbare douche

Naast het hybridemodel met een duurzame 6-volt batterij is deze wastafelmengkraan van HANSA als alternatief ook verkrijgbaar als eengreepsmengkraan met een klassieke handmatige bediening (met/zonder uittrekbare douche). Beide versies hebben een 150° draaibare uitloop. Bij de HANSASIGNATUR HYBRID geïntegreerd, bij de eengreepsmengkraan met klassieke bedieningsfunctie als extra verkrijgbaar: een praktische uittrekbare douche voor optimale flexibiliteit en gebruiksmogelijkheden. Bijvoorbeeld ideaal om de haren bij de wastafel te wassen of de armen even lekker verfrissend af te spoelen.

 

Praktisch, hygiënisch, veelzijdig: de Bidetta-handdouche

Als optie kan de mobiele handdouche HANSA Bidetta met de wastafelvarianten gecombineerd worden. Hij wordt tussen de wastafel en WC op de wand aangebracht en breidt zo de actieradius aan de wastafel met 1,50 meter uit. Zo zijn bijvoorbeeld ook bidetfuncties mogelijk, net als een eenvoudige reiniging van de intieme delen met water – op een uitermate grondige en aangenaam frisse manier. De praktische handdouche kan ook voor het vullen van kannen of het reinigen van vuile voorwerpen worden gebruikt. De handdouche is als handmatige en elektronische variant verkrijgbaar. Bij de elektronische uitvoering wordt de waterstroom gewoon met een druk op de knop geactiveerd en biedt zo optimaal bedieningscomfort zonder de mengkraan te hoeven openen. Zo overtuigt hij vooral in barrièrevrije omgevingen of in designhotels.

 

Individuele vormgeving voor de hele badkamer van HANSA

Ook is er een HANSA inbouw-wastafelvariant verkrijgbaar, die in combinatie met het beproefde inbouwsysteem HANSAMATRIX direct op de wand wordt aangebracht. Praktische en hygiënisch: hij kan elektronisch, via een sensor, worden geregeld. Dankzij de thermostatische controle levert de mengkraan het water in de gewenste temperatuur – de instelling gebeurt met een draaiknop direct op het product. Doordat de HANSASIGNATUR wandmengkraan behalve klassiek verticaal ook horizontaal kan worden aangebracht, biedt dit nieuwe product alle denkbare vormgevingsvrijheid.

Naast de combinatie met HANSASIGNATUR kan het inbouwsysteem HANSAMATRIX met zijn elektronische besturingstechnologie nu ook op alle andere HANSA|LIVING-mengkranen worden gebruikt.

Hansa Signatur inbouw doucheset

Douchen en baden met intelligente technologie

Bij de HANSASIGNATUR-producten voor douche en bad ligt de nadruk van HANSA op de intelligente besturingstechnologie. De nieuwe Tiptronic-Control-toetsen bieden de gebruiker de mogelijkheid de gewenste instellingen gewoon met de vingertop uit te voeren. Iedere functie, bijvoorbeeld handdouche of regendouche, heeft een eigen Tiptronic-Control-toets. Door aan de bedieningsknop te draaien, kan de persoon onder de douche zelf de hoeveelheid water regelen.

Een druk op de Tiptronic-toets activeert de waterstroom gedurende maximaal acht minuten. Een wit lampje geeft aan dat de mengkraan actief is en dat er dus water stroomt. Schakelt men het water binnen vier minuten weer uit, dan wordt door driemaal knipperen van een groene lichtring een zichtbaar teken voor ecologisch douchen weergegeven. Na acht minuten stopt de waterstroom automatisch.

 

Materiaal en zuinig verbruik

Bij de productie van mengkranen kiest HANSA uitsluitend voor kwalitatief hoogwaardige materialen in de badkamer en de douche. Aantrekkelijk voor het elegante objectbereik: het lage verbruik van de HANSASIGNATUR van slechts zes liter water per minuut.


Gepubliceerd in: Kranen nieuws