HANSALIGNA DE WASTAFELMENGKRAAN MET ZIJBEDIENING

HansaLigna

hansaligna kranenMengkranen met zijbediening voor de wastafel zijn de trend. Met zijn duidelijke, markante vormgeving zorgt de serie HansaLigna uit het Hansaliving-segment in iedere badkamer voor een moderne look. Het hoogwaardige design zet accenten, en dat geldt ook voor het nieuwe model met zijdelingse bediening: de verfijnde en slanke stijl zorgt op iedere wastafel voor een frisse uitstraling. De HansaLigna met zijbediening voor de badkamer kan nauwkeurig worden bediend. Door de draaibare uitloop biedt zij de gebruiker extra ruimte en meer flexibiliteit aan de wastafel. Bij het haren wassen bijvoorbeeld of het vullen van voorwerpen met water betekent de beweegbare uitloop dus meer comfort! Naast comfortabele bediening blijft de kraan ook langer schoon: water wat van uw handen afdruppelt laat geen sporen meer achter op de uitloop maar komt in de wastafel, daardoor ziet het chroomoppervlak er nog perfecter uit.

 

Hansa een verantwoorde omgang met water

is voor Hansa geen loze belofte: dankzij de speciale straalvormer verbruiken de HansaLigna met zijbediening slechts zes liter per minuut en daarmee 50% minder water in vergelijking met gewone mengkranen. De nieuwe wastafelmengkraan is aangenaam stil (geluidsklasse 1). Het verchroomde kraanhuis uit de corrosiebestendige en ontzinkingsarme messinglegering MS 63 alsmede de watervoering zonder nikkellaag staan borg voor onbezorgd genieten van drinkwater.

De series uit het Hansaliving-segment van Hansa overtuigen door de uniformiteit en passen daarmee perfect in de uniforme badkamers. Eigentijdse designs, die duidelijk afwijken van het gebruikelijke. Doordat de wastafelmengkraan uit iedere serie, altijd in twee bedieningsvarianten verkrijgbaar is, wordt er vanaf het begin extra speelruimte bij het ontwerpen gecreëerd.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws