HANSABLUEBOX INBOUWBOX VOOR HANSA INBOUWKRANEN

Hansa expert in mengkranen en thermostaten

HansaBlueboxHansaBluebox maakt het voor jou mogelijk om al in de ruwbouwfase het monteren van het afbouwdeel voor te breiden. De HansaBluebox maakt de montage van thermostaten en mengkanen een stuk gemakkelijker. Tijdens de basis installatiewerkzaamheden wordt enkel de basis van de unit geïnstalleerd waardoor er altijd aanpassingsmogelijkheden zijn wat betreft het design en de functionaliteit. Flexibiliteit is daarmee dan ook één van de grote pluspunten van dit montagesysteem van de fabrikant van kranen die daarmee zijn principes van praktisch design blijft volgen.

 

Het gemak van de HansaBluebox

Deze inbouwbox maakt het mogelijk om met behulp van een eenvoudig kliksysteem de rozetten zonder schroeven vast te zetten. De Bluebox heeft een volledige te roteren identieke opbouw met ½ en ¾ duim aansluitingen en een instelruimte van 75 tot 105 millimeter ten aanzien van de inbouwdiepte. Door deze eigenschappen zijn de functie eenheden met schroeven op de basiseenheid gefixeerd. Mocht er toch nog iets niet helemaal op zijn plaats zitten dan heeft de Bluebox van Hansa passende correctie adapter. Tot slot beschikt de inbouwbox over handige contactpunten voor de waterpas en een centrale doorn voor het maken van puntlassen op panelen voor snelbouw en snijribben.
 
HansaBluebox ingebouwd

Snel werken met de HansaBluebox

De innovatieve Bluedickrozettendrager zet de rozetten door middel van zes vormsluiting bevestigingen vast aan je muur en dit systeem werkt zelfs bij een ongelijke ondergrond. Doordat je geen aparte schroeven nodig hebt is dit ook een zeer snelle manier van werken. Een andere slimme toevoeging is de keramische Blueswitch schakelaar voor alle onderdelen met aanpassing of blokkering. Hierdoor heb je altijd een hoge betrouwbaarheid en is de HansaBluebox niet alleen erg snel om mee te werken, maar ook nog eens heel veilig. Met zijn correctie adapters is de Bluebox van Hansa in staat om ieder onverwacht probleem het hoofd te bieden en doet dat op een veilige en gemakkelijke manier.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws