HANSA INFRAROOD WASTAFELKRANEN MET AANRAAKVRIJE BEDIENING

Hansa infrarood kranen

Hansa Stela infraroodkraanComfort opnieuw gedefinieerd met de intelligente aanraakvrije varianten van HANSA kranen die passen bij de series HANSALOFT, HANSALIGNA, HANSASTELA – ideaal voor gebruik in designhotels en moderne gastenbadkamers. HANSA breidt de series HANSALIGNA, HANSASTELA en HANSALOFT uit met aanraakvrije wastafelmengkranen. De mengkranen zijn uitgevoerd met de nieuwste sensortechniek, hierdoor zijn deze aanraakvrij bedienbare noviteiten bijzonder gebruiksvriendelijk. De drie nieuwe modellen van HANSA passen door hun representatieve uiterlijk en het zuinige water- en energieverbruik perfect in een veeleisende objectomgeving en in luxe gastenbadkamers.

 

Infraroodkranen van HANSA

Alle mengkranenseries in het segment HANSA|LIVING vallen op door hun aansprekende design en hun veelvoud aan ontwerpmogelijkheden. Deze complete basis wordt nu uitgebreid met nog een kwaliteitskenmerk: de aanraakvrije bediening. Tot nu toe werd deze techniek alleen in openbare sanitaire ruimten gebruikt, maar de aanraakvrije wastafelmengkranen ontwikkelen zich steeds meer tot elegante gebruiksvoorwerpen in object- en privé-omgevingen. De nieuwe aanraakvrije modellen uit de series HANSALOFT, HANSALIGNA en HANSASTELA komen tegemoet aan deze trend. Met deze drie nieuwe kranen combineert de kwaliteitsfabrikant uit Stuttgart deze intelligente techniek op bijzondere wijze met de hoge eisen aan het design en stelt nieuwe normen als het gaat om elektronische mengkranen.

Hansa Loft infraroodkraan

HANSALOFT: opvallend design voor de wastafel

De nieuwe wastafelmengkraan met aanraakvrije bediening wordt gekenmerkt door een opvallend en toekomstgericht design – de kubistisch-heldere vorm, het royale formaat en de perfecte randen maken de HANSALOFT tot een markante wastafelmengkraan in badkamers met een duidelijk architectonisch totaalconcept. De aanraakvrije bediening van deze kraan heeft als voordeel, dat de karakteristieke, hoogglanzende chroomoppervlakken langer smetteloos schoon blijven – zo onderstreept de intelligente sensortechnologie het design van de mengkraan op perfecte wijze.

Hansa Ligna infraroodkraan
 

HANSALIGNA: een heldere expressie van een sterk karakter

Onmiskenbaar HANSALIGNA: met zijn transparante, unieke vormgeving en slimme functies creëert deze nieuwe wastafelmengkraan de perfecte symbiose tussen een aansprekend design en moderne technologie. De afgeronde kanten versterken het gevoel van lichtheid en harmonie en vallen nog meer op door het contrast tussen de soepele licht gebogen binnenvormen en geometrische buitenvormen. Met de kleine menghendel, die aan de zijkant van de elektronisch geregelde HANSALIGNA zit, kan de watertemperatuur vooraf worden ingesteld.

 

HANSASTELA: Water beleven in stijl

De combinatie van de cilindrische basis en de hoekige kraanarm overtuigen door hun opvallende contrast op iedere wastafel. De voor de serie karakteristieke, licht naar voren gebogen mengkraanromp geeft deze aanraakvrije variant een bijzonder dynamische uitstraling. De elektronische HANSASTELA vormt de ideale combinatie op het gebied van functionaliteit en vorm. Door het minimalistische design en de synthese van ronde en hoekige vormen verleent deze wastafelmengkraan badkamers in de meest uiteenlopende uitvoering een stijlvolle uitstraling.

 

Voordeel: aanraakvrije bediening

Hoe verschillend de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van design ook zijn, alle drie series hebben deze gebruiksvriendelijke bediening gemeen. Zodra de gebruiker met zijn of haar handen dicht bij de mengkraan komt, begint het water automatisch te stromen – altijd in de juiste hoeveelheid en dankzij de temperatuurbegrenzing ook altijd op een aangename temperatuur. Voor de bediening is geen direct contact nodig. Dus kunnen er ook geen bacteriën worden overgedragen. En de oppervlakken van de wastafelmengkraan blijven langer schoon en droog, dus hoeven ze minder vaak gereinigd te worden.

 

Zuinig met energie

Aanraakvrije mengkranen zijn niet alleen hygiënisch en gemakkelijk in gebruik, ze zijn ook heel zuinig: De drie nieuwe, aanraakvrije mengkranen in het HANSA|LIVING-segment verbruiken slechts 6 liter water per minuut en stoppen de watertoevoer na het gebruik automatisch. Zo stroomt er dus alleen water als het echt nodig is. Om de beproefde waterkwaliteit te garanderen, maakt HANSA alleen gebruik van bijzonder hoogwaardige materialen. De romp van de mengkraan is vervaardigd van de corrosiearme en ontzinkingsbestendige messinglegering MS 63 en de watertoevoer zonder nikkelcoating garandeert onbeperkt drinkwaterplezier, ook in het bad.


Gepubliceerd in: Kranen nieuws