GROHE THERMOSTAATKRANEN UITGEBREID MET GROHTHERM 2000 NEW

Grohtherm 2000 New

Grohtherm 2000 new badthermostaatDe Grohtherm 2000 is één van de bekendste, bijna historische Grohe thermostaten. Vanaf eind jaren tachtig tot en met 2005 bekend onder de naam Automatic 2000 en per 2006 voorzien van een nieuw design en de naam Grohtherm 2000.

 

De Grohtherm 2000 New heeft een totaal nieuwe vormgeving gekregen. Ergonomie en esthetiek zijn goed op elkaar afgestemd. De traditionele grepen zijn vervangen door Aqua hendels, die gemakkelijk bedienbaar zijn en onder andere duidelijk aangeven wanneer de temperatuur boven of onder de ingestelde 38°C is. De knoppen zijn geïntegreerd in de uitsparing van de hendels, wat uitstekend aansluit op de vormgeving van andere Grohe series.
Grohtherm 2000 new thermostaatkranen

De badthermostaatkraan kenmerkt zich door de extra brede uitloop en waterstraal, geïnspireerd door een waterval. De New Aquadimmer Plus is de omstelling voor de keuze bad of douche, waarbij er voor de douche voor de waterbesparende Eco-functie gekozen kan worden. Uiteraard kent ook de douchethermostaatkraan een Eco-button, zodat er ook tijdens het douchen zuinig met water en energie kan worden omgegaan. De Eco-functie van de thermostaten is nu goed te herkennen door de groene Eco-print op het kraanhuis.
Nieuw is de douchetray die op de koppelingen van bad- of douchethermostaatkraan geplaatst kan worden en zo ruimte biedt voor het plaatsen van bijvoorbeeld shampoo en zeep.

Grohtherm 2000 New inbouwdoucheset

De beproefde Grohe techniek uiteraard gehandhaafd

Grohe TurboStat® staat ook in de Grohtherm 2000 New garant voor de juiste, comfortabele en veilige temperatuur. En de Grohe CoolTouch® techniek zorgt ervoor dat het kraanhuis aan de buitenzijde niet warmer wordt dan de ingestelde watertemperatuur.

 

De Grohtherm 2000 New complete douchesets

Grohtherm 2000 New, qua vormgeving passend bij de Grohe badkamerseries Europlus, Eurodisc, Cosmopolitan en Eurostyle Cosmopolitan, kent een volledig programma aan in- en opbouw thermostaten. Hierbij ook een aantal Perfect Showersets, een complete douchecombinatie van thermostaat en glijstangcombinatie voor opbouwsituaties. Maar ook een inbouwvariant met thermostaat, hoofd- en handdouche, slang en wandaansluitbocht/houder.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws