GROHE SENSIA DOUCHE WC WAAR LUXE EN COMFORM SAMEN KOMEN

Grohe Sensia

Grohe Sensia DOUCHE WCBen je op zoek naar een nieuw toilet wat zowel comfortabel is als hygiënisch? Dan is de nieuwe GROHE douche-wc Sensia Arena precies wat je zoekt. Het merk GROHE Sensia Arena weet precies hoe je luxe en een comfortabel gebruik moet combineren met perfecte hygiëne. En daar is ook dit toilet weer een uitstekend voorbeeld van.

 

Innovatieve technologieën

Dankzij een aantal innovatieve technologieën en een slimme afstandsbediening werkt dit toilet haast als vanzelf. Met één druk op de knop kun je het doucheprogramma van jouw voorkeur instellen. Maar ook tijdens het gebruik van het toilet kun je de instellingen aanpassen. Zo ben je niet alleen verzekerd van gemak, maar ook van optimale hygiëne.

 

Stel je voorkeuren met de Sensia Arena-app

Het nieuwe GROHE douche-toilet SENSIA Arena biedt de gebruiker ook een knap staaltje interactief comfort. Er is namelijk een speciale Sensia Arena-app beschikbaar voor zowel iOS als Android. Door middel van deze app kun je met je smartphone een persoonlijk profiel opslaan met jouw favorieten instellingen. Je kunt hierbij denken aan:
 
Grohe Sensia een schoon en fris toilet
• Waterdruk: je kunt kiezen uit een harde of een zachte straal
• Soort douchestraal: standaard, ladydouche, massage enzovoorts.
• De juiste positie van de douchearm voor jouw lichaam.
• De gewenste temperatuur: warm, fris of koel.
• De temperatuur van de lucht om mee te drogen.
 

Altijd een schoon en fris toilet

Niet alleen jouw lichaam blijft hygiënisch schoon, ook het toilet zelf is altijd fris. Dankzij de GROHE Triple Vortex stroomt het water vanuit drie ingangen in het GROHE RIMLESS closet. Van voren, van opzij, én vanaf de bodem. De draaikolk die hierdoor ontstaat reinigt het oppervlak van het closet op een krachtige en effectieve manier. Bovendien maken overgebleven vuilresten, kalkaanslag en bacteriegroei vrijwel geen kans. Dankzij de oppervlaktebehandeling van het keramiek kunnen deze onhygiënische deeltjes zich namelijk niet hechten aan het closet.

Grohe Sensia douche-toilet
 
 

Een duurzame keus

Als je je nu afvraagt of zo’n GROHE douche-toilet Sensia Arena niet heel veel water gebruikt zit je er naast. Gemiddeld gaat er namelijk niet meer dan 5 liter water doorheen. Daarmee is dit toilet zelfs buitengewoon duurzaam en zeker niet belastend voor het milieu.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws