GROHE RAPID SL MODERNE INBOUWRESERVOIRS

Rapid SL inbouwreservoirs

Grohe Rapid SL inbouwreservoirsHet Rapid SL-systeem van GROHE is op zijn plaats in iedere moderne badkamer. Deel je sanitaire elementen op uw eigen manier in, en bevestig de urinoirs, wandclosets, wastafels en wandbidets van GROHE op een veilige manier met het Rapid-systeem. De sanitaire elementen in de Rapid SL-lijn worden geleverd in verschillende hoogtes, zodat u altijd uw ideale sanitaire ruimte kan inrichten. De bevestigingspunten van de wandclosets bestaan uit gemonteerde frames, die belast kunnen worden tot wel 400 kilogram. Dat zit dus wel goed.

Grohe Rapid SL
 

De elementen van GROHE

GROHE levert veel verschillende inbouwreservoirs. Naast het standaardelement biedt GROHE meerdere opties, om aan uw wensen te voldoen. In kleine ruimtes is er een speciaal ondiep wc-element verkrijgbaar; ook is er een in breedte verstelbare set (van 70 tot 120 centimeter) en een element voor mindervaliden, met houders waarop armsteunen gemonteerd kunnen worden. Alle sets worden geleverd met een set voor bevestiging en eventueel ook een geluiddempingsset.

Rapid SL bedieningspaneel
 

Chique uitgevoerde bedieningsplaten

Voor alle wc-elementen heeft u bij de GROHE Rapid SL-sets een ruime keuze uit bedieningspanelen. Die komen in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld metaal, hout, leer en glas. De handige ‘Dual Flush’-drukplaat, waarbij de keuze geboden wordt tussen grote en kleine spoeling, alsmede een start-stop-functie, is bij de meeste drukplaten een optie.

 

Handmatige of infrarode bediening

Enkele van de GROHE Rapid SL-elementen zijn te bedienen met infrarood. Zo kan bij het GD2-reservoir kan de speciale Tectron infraroodbediening geïnstalleerd worden, en is zelfs een combinatie tussen infrarood en handmatige bediening mogelijk. Datzelfde geldt voor de Rapido U: een urinoirelement met een instelbare hoogte (tussen de 113 en 130 centimeter). Ook dit element wordt geleverd met een wandbevestigingsset, en is te leveren met verscheidene bedieningsplaten.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen