GROHE EUROSMART DE KLASSIEKER ONDER DE BADKAMERKRANEN

Grohe Eurosmart

Grohe Eurosmart wastafelkraan L-sizeVan de Grohe Eurosmart kranenseries zijn er inmiddels meer dan 30 miljoen stuks verkocht. Een hele prestatie. Met recht wordt de Grohe Eurosmart dan ook wel een klassieker genoemd, maar dan wel een klassieker die bij de tijd blijft. Een goed voorbeeld daarvan is de 3e generatie uit deze serie. Deze serie kenmerkt zich door de slanke en elegante vorm en daarbij een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Deze kranen passen uitstekend in iedere badkamer.

 

In de nieuwe Eurosmart serie is de Grohe SilkMove toegepast. Deze zorgt voor een eenvoudige bediening, waarmee de kraan gemakkelijk op elke gewenste temperatuur is in te stellen.

 

Voor een schitterende kras vaste glanzende kraan is de Grohe Starlight een uitstekende keuze. Deze is leverbaar in diverse uitvoeringen.

Grohe Eurosmart L-size
 

Nu ook in L-size

De S-size en M-size van de Grohe Eurosmart serie zijn natuurlijk al bekend, maar doordat de S-size nu 30% hoger is dan eerdere uitvoeringen heeft deze nog meer aan comfort in het dagelijkse gebruik gewonnen. Ook de nieuwe M-size serie is iets hoger en ook de uitloop is iets langer dan voorheen. De L-size is geheel nieuwe binnen deze Eurosmart serie. Deze kranen hebben een slank kraanhuis en de uitloop is lang en gebogen.

 

De Eurosmart serie omvat niet alleen wastafelmengkranen, maar ook douchemengkranen, badmengkranen en thermostaatkranen en daarnaast douches en diverse accessoires.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws