GROHE EURODISC JOYSTICK MODERNE KRAAN MET EEN KLASSIEKE NAAM

Grohe Eurodisc joystick

Grohe Eurodisc Joystick kraanVorm en functie op zijn best - een dynamisch schuin silhouet, een dunne joystick met soepele bediening, een slanke rand langs de tuit - dat is alles wat er nodig is om een bekende, klassieke kraan te herinterpreteren. Bent u op zoek bent naar baanbrekend ontwerp, dan hoeft u niet verder te kijken dan de Eurodisc Joystick kranenlijn van Grohe. De combinatie van visuele lichtheid met een eenvoudige bediening, de Eurodisc Joystick staat duidelijk een stuk boven de rest.

 

Slimme details, architectonische duidelijkheid

De nieuwe Eurodisc Joystick mengkranen brengen een fraai uiterlijk en puur plezier naar de badkamer. De belangrijkste ontwerp kenmerken van deze kranenserie is de minimalistische, traploos instelbaar joystick. Zijn superieure ergonomie, gecombineerd met de innovatieve Grohe SilkMove cartridge technologie, zorgt voor een precieze tiptoetsbediening bij het mengen van het water. Op hetzelfde moment bevordert de geïntegreerde Grohe EcoJoy waterbesparende technologie verantwoord en duurzaam gebruik van water en energie. De muur gemonteerde inbouw wastafelkranen beschikken bovendien over een verstelbare perlator voor een gerichte waterstraal.
 
Veel andere details van deze gebeeldhouwde ontwerpen dragen ook de onmiskenbare handtekening van de Grohe Design Studio. De hendel bijvoorbeeld wordt omsloten door een chromen ring, een typisch element van het Grohe design-DNA. In een zelfverzekerde houding, gemengd met een vleugje speelse vitaliteit, neigt de kraan naar de gebruiker in een hoek van 7 graden. Dit nieuwe ontwerp heeft dan ook erkenning ontvangen in de vorm van de gerenommeerde red dot product design awards.
 
Grohe Eurodisc Joystick wandkraan

Teveel keus

De lijn bestaat uit een volledige waaier van kraanvarianten voor de hele badkamer. Klanten kunnen kiezen tussen ééngreepsmengkranen met drie verschillende uitloop hoogtes en inbouwkranen voor aan de muur. Eurodisc Joystick biedt ook een douche- en bad armaturen met hetzelfde unieke joystick ontwerp voor een volledig gecoördineerde badkamerinrichting. Wat de kleuren betreft, de kraan lijn is verkrijgbaar in chroom en in de tweekleurige chroom / wit variant, een ideale match met andere kranenserie zoals de Grohetherm 3000 thermostaat.

De nieuwe Eurodisc Joystick mengkranen bieden compromisloze functionaliteit met een verfijnd ontwerp, het resultaat is een speelse, moderne kraan voor de badkamer van vandaag én morgen.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws