GEMAK IN DE BADKAMER, KEUKEN EN TOILET

Badkamers, toilet en keuken afgestemd op uw gemak

Badkamers, toilet en keuken afgestemd op uw gemakWe leven in een spannende tijd, waarin toekomstbeelden werkelijkheid lijken te worden. Neem bijvoorbeeld de introductie van infrarood-technologie in huizen, douche-wc’s die het lichaam automatisch reinigen, en handsfree keukenkranen: allemaal voorbeelden van de manier waarop in particuliere woningen steeds meer aandacht besteed wordt aan wooncomfort voor iedere leeftijd. Zowel verbetering van de toegankelijkheid van huizen als het aanpassen van producten en diensten is noodzakelijk om woningen perfect af te stemmen op zowel jonge als oudere bewoners.

Grohe infrarood wastafelkraan
 

GROHE biedt veel moderne opties

Voor de inrichting van het interieur biedt GROHE veel moderne oplossingen. Infraroodtechniek is ingebouwd in wc-spoeling, wastafels en douchemengkranen. Deze apparaten werken met een afstandsbediening, waarbij de bi-directionele infraroodtechnologie ingezet kan worden op een handige manier. De spoeltijd is bijvoorbeeld af te stellen, waardoor het verbruik zeer zuinig is. Duurzaam gebruik kan gecombineerd worden met functies als thermische desinfectie, een auto-schoonmaakmodus en automatische spoeling. Er zijn ook bluetooth-opties, waarmee de instellingen geregeld kunnen worden met een mobiele telefoon.

De douche-wc van GROHE
 

De douche-wc van GROHE

Een nieuwe revolutie in huishoudens is de douche-wc, die steeds populairder wordt in Nederland. Zowel de Sensia IGS en de Arena van GROHE zijn comfortabel in gebruik en zeer hygiënisch. Deze modellen wc’s werken vrijwel geheel vanzelf, en zijn zeer gemakkelijk te bedienen. Ze zijn uitgerust met een touchscreen en in te stellen met een afstandsbediening, waarmee je helemaal je eigen doucheprogram in elkaar kan zetten. Kies temperatuur, douchemodus en sterkte van de straal, en bewaar je voorkeuren: de GROHE Sensia regelt iedere keer opnieuw de perfecte douchebeurt.

Koken zonder handen
 

Koken zonder handen

Kort geleden is de Easy Touch-technologie van GROHE in de Nederlandse keukens geïntroduceerd. Die revolutie op het gebied van kranen is niet onopgemerkt gebleven. Open een kraan met de pols of onderarm, en ervaar hoe gemakkelijk het wordt op een hygiënische wijze je handen te wassen. Ook de Foot Control-kranen, waarbij je de kraan met de voet kunt bedienen, is nu beschikbaar voor in de keuken. Met deze volledig vrije bediening bent u zeer flexibel in en rondom de keuken.

 


Gepubliceerd in: Kranen nieuws, Sanitair nieuws