GEESA TONE BADKAMERACCESSOIRES STIJLEN DE BADKAMER

In de badkamer of het toilet maken Geesa accessoires het verschil.

Geesa Tone badkamer accessoiresStijl je de badkamer elegant of met een hedendaagse moderne inrichting? Wordt het een klassieke indeling voor het toilet of is tijdloos en behaaglijk meer passend bij de door u gewenste stijl? Of u nu kiest voor badkameraccessoires met een afwerking in het chroom, goud of rvs, Geesa heeft ze in elke stijl en afwerking. Passend bij de vormgeving van het sanitair en de sfeer van de tegels, met de gedetailleerde Geesa badkameraccessoires kleedt u de ruimte helemaal af.

 

Als onderdeel van de stijl en sfeermakers in het toilet of de badkamer zijn de accessoires medebepalend voor de uitstraling. Modern vormgegeven chroom of rvs met strakke lijnen draagt bij aan het versterken van een minimalistisch design of een hedendaags stijlpalet. Overigens zouden dezelfde badkameraccessoires in de kleur goud voor een dergelijk effect zorgen in een luxueus en elegant ingerichte ruimte. Hierbij kan de gekozen vormgeving het effect verder versterken of juist wat afzwakken, net hoe de balans in het interieur nog aangepast dient te worden. Met het vernieuwen van de accessoires in de badruimte of toilet, zeker als deze ook van materiaalafwerking en kleur wisselen, kan er dus een nieuwe beleving vanuit het interieur ontstaan.

Geesa Tone toilet accessoires
 

Perfectie en detail

Met badkameraccessoires kan er dus een nieuw stijlstatement worden afgegeven die een nieuw elan laat ontstaan. De fraaie badkameraccessoires van Geesa voegen niet alleen karakter toe aan de badruimte maar ook kwaliteit. Er is geen reden om met minder genoegen te nemen dan perfectie en juist hier werkt Geesa iedere dag opnieuw weer aan. Details matter, en dat detail zit niet alleen in het ontwerp maar zeker ook in de gehele productieketen opgenomen. De 19 verschillende collecties van badkameraccessoires brengen dat dan ook gezamenlijk overtuigend in beeld, waarbij de diversiteit in vormgeving natuurlijk wel het verschil blijft maken.

 

Een voorbeeld van één serie uit de omvangrijke collectie is Tone, een model met een fijn en gracieus design dat zich laat zien in de tinten glanzend chroom of goud. Een bescheiden vormgeving die toch krachtig genoeg is om sterk bij te dragen aan het statement van het interieur. Eenvoud en sierlijkheid en de twee afwerkingen in chroom en goed maken Tone een collectie die zich veel badkamerstijlen thuis voelt. Tone maakte ook indruk op de jury van de iF Design Award die de collectie in 2015 mocht ontvangen. Dit is nog maar één model uit de gehele collectie van Geesa badkameraccessoires waarbinnen, door de vele verschillende series en uitvoeringen, een geschikt model te vinden is voor ieder toilet en elke badkamer. Met de details van de Geesa badkameraccessoires kunt u het verschil maken in uw eigen interieur.


Gepubliceerd in: Accessoires