GEESA PUBLIC AREA ACCESSOIRES

Functionaliteit & design met de Geesa Public area accessoires

Geesa Public Area accessoiresGeesa staat bekend om haar badkamer mooie accessoires voor in het toilet en de badkamer en heeft met veel van haar designproducten, waaronder de Haiku collectie van badkameraccessoires ontworpen door de Nederlandse designer Marcel Wanders, internationale prijzen voor design ontvangen. Zoals de Nederlandse nuchtere handelsgeest betaamt biedt de ondernemingen echter meer producten voor badkamer en toilet en beschikt ook over een collectie van accessoires die speciaal gericht zijn op het bieden van mooie oplossingen voor openbare ruimtes: De Geesa Public area collectie.
 
Geesa Public Area Handdoekdispencer

Deze serie van badkameraccessoires combineert moeiteloos elegant design met de hoogste functionaliteit. Intensief gebruik is geen probleem voor deze duurzame artikelen van Geesa. De welbekende kwaliteit zorgt voor optimaal gebruiksgemak voor zowel de installateur als de uiteindelijke gebruiker. De Public area artikelen zijn speciaal ontwikkeld om in publieke ruimte zoals toiletten, doucheruimtes of badkamers op een efficiënte en tevens aantrekkelijke wijze de

Geesa Public Area zeepdispencer

gebruiker van alle gemakken te voorzien. Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en getest op duurzaamheid en gemak zorgen deze artikelen voor ultiem gebruiksgemak. De Public area collectie combineert moeiteloos met de andere collecties van Geesa.
 
In veel gevallen wordt de Public Area collectie gecombineerd met de Geesa Hotel- en Standard collectie, maar ook met onder andere de Nemox collectie en de Nelio collectie vormt de Public Area een passend geheel.
 

De Public area wordt wereldwijd met name ingezet in publieke ruimten van hotels en cruiseschepen, maar ook in verzorgingstehuizen, ziekenhuis, sportkantines, scholen en overheidsgebouwen. Ook in kantoren en zelfs thuis in de badkamer bewijzen de badkameraccessoires van Public area haar nut! Artikelen uit de Public Area collectie zijn onder andere: zeepdispensers, handendrogers, handdoekdispensers en urinoirschotten. Dit complete concept van producten maakt het mogelijk om de gehele ruimte in één stijl in te richten, niet enkel praktisch maar ook aantrekkelijk voor de gebruikers.

 


Gepubliceerd in: Accessoires