GEESA COMFORT EN SAFETY ACCESSOIRES VOOR DE BADKAMER VAN MORGEN

Geesa badkameraccessoires staan voor comfort en Safety

Geesa badkameraccessoires Comfort SafetyVeel ongelukken gebeuren in de badkamer omdat deze ruimtes vaak grotere veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Uitglijden op een vochtige vloer of een glad doucheoppervlak gebeurt vaker dan je zou verwachten. Geesa badkameraccessoires zorgt voor meer veiligheid in de badkamer en op het toilet met de nieuwe Comfort & Safety collectie. Naast veiligheid en comfort introduceren de hulpmiddelen uit dit Comfort & Safety pakket van badkameraccessoires van Geesa voor een luxueuze uitstraling in de badruimte. Veel mensen zien ertegenop om hun badkamer te verbouwen of aan te passen omdat dit vaak met veel werk gepaard gaat. Daarnaast kun je vaak tijdelijk niet douchen omdat het aanpassen van de douche bij een badkamerverbouwing ook tijd nodig heeft, al was het enkel maar om de kit nog te laten drogen.
 
Geesa badkameraccessoires douche handgreep

Geesa badkameraccessoires rekent af met deze problemen door je badkamer en toilet veiliger te maken met slechts enkele aanpassingen zodat een grotere verbouwing niet direct noodzakelijk is. Zo leveren ze handgrepen, niet alleen binnen het Comfort & Safety programma, die binnen een mum van tijd opgehangen zijn en er bovendien prachtig uit zien. Wat dacht je van een gecombineerde toiletrolhouder met handgreep voor een prachtig en praktisch doel. Geesa weet als geen ander dat Comfort & Safety bij het gebruik van badkameraccessoires belangrijk is én wat zorgt voor een mooie aanvulling op uw badruimte of toilet.
 
Geesa Comfort Safety handgreep

Accessoires van Geesa die een geheel vormen met hun omgeving

De Comfort & Safety collectie van Geesa bevat verschillende beugels en veiligheidsgrepen die overal in de badkamer en op het toilet gemonteerd kunnen worden. De vormen van deze grepen en beugels zijn organisch en rond zodat stoten en schaven niet langer een probleem is. De collectie van badkameraccessoires van Geesa zijn tijdloos en duurzaam waardoor ze in elke badkamer passen. De artikelen zijn getest op veiligheid en voldoen dan ook aan de Europese norm 93/42/EEC. De afwerking van de producten is een laag glanzend chroom waarop de klant altijd 12 jaar garantie krijgt. Door hun mooie, organische vormen, goede combinaties van praktisch gebruik en mooie afwerking, zijn de artikelen uit de Comfort & Safety lijn een ware toevoeging in elke moderne badkamer.

 


Gepubliceerd in: Accessoires