GEESA ACCESSOIRE COLLECTIES UITGEBREID

Geesa accessoires

Geesa Modern Art accessoiresBij Geesa kan je nu terecht voor nieuwe accessoires voor je badkamer. De populaire collecties Nemox, Modern Art, Hotel en Basket zijn namelijk uitgebreid. De bekende Nederlandse badkameraccessoire fabrikant Geesa heeft haar accessoire collecties volmaakt met nieuwe items voor je badkamer of toilet. Niet alleen bij de gestileerde Nemox collectie, de strakke designcollectie Modern Art en de functionele Hotel collectie, maar ook binnen de gevarieerde banketcollectie zijn nieuwe items beschikbaar. Deze nieuwe producten verrijken en completeren de reeds bestaande collecties. Alle nieuwe accessoires vinden treffend een plekje in je badkamer of het toilet.

 

Gestileerde accenten Geesa Nemox

De subtiele en functionele Nemox collectie bestaat uit ronde vormen en gestileerde accenten. Naast de stainless steel uitvoering van de Nemox accessoires, bestaat ook de chroom collectie. In deze laatste collectie heeft Geesa nu een bijpassende messing zeepschaal toegevoegd. En in de stainless steel serie is zelfs een heel Accessory Pack beschikbaar. Je verwerft dan niet alleen een toiletrolhouder, maar ook een bijpassende toiletborstel en een handig haakje.

 

Modern Art voor liefhebbers van design

De strakke vormgeving van de collectie Modern Art loopt volmaakt gelijk op met een rijke uitstraling. De Modern Art accessoires worden dan ook over de hele wereld gekocht door liefhebbers en kenners van design. Kenmerken van de Modern Art collectie zijn vooral strak en vierkant. Maar daarbij heeft Geesa het voor elkaar gekregen niets aan elegantie te verliezen. Je geliefde designcollectie kun je nu verrijken met een planchet van 60 cm, uiteraard met dezelfde uitmuntende vormgeving.

Geesa Hotel handdoekrek
 

Hotel serie over de hele wereld geliefd

De Hotel serie kom je over de hele wereld tegen. Zoals te verwachten met deze naam, vooral in hotels en andere publieke ruimtes. Het is niet vreemd dat dit al een eeuw lang de basisserie van de bekende Nederlandse badkameraccessoires fabrikant is. De functionaliteit in het gebruik staat in deze collectie namelijk voorop. Als nieuwste toevoeging heeft Geesa een fraai badhanddoekplateau in deze collectie opgenomen.

Geesa Basket
 

Baskets, handig in het gebruik

Wie kan er zonder de basket in zijn badkamer? De baskets van Geesa staan model voor de combinatie van functionaliteit en design. Handig in het gebruik en vooral fraai om te zien. Er is keuze uit meerdere douche- en badkorven in verschillende afmetingen. En nu heeft Geesa vier nieuwe juweeltjes binnen de basketcollectie uitgebracht. Niet alleen een rechthoekige basket, maar ook een hoekbasket die aan de voorkant open is. Daarnaast zijn ook twee langwerpige baskets toegevoegd. Deze zijn uitlopend en kan je aan de lange zijde monteren.

 


Gepubliceerd in: Accessoires