GEBERIT SELVA EN PREDA RANDLOZE URINOIRS

Nieuwe Geberit urinoirs voorzien in elke behoefte

Geberit Selva urinoirUrinoirs van Geberit zijn randloos en bieden flexibiliteit in waterverbruik

Een urinoir is een product dat voornamelijk te vinden is in een openbare toiletruimte. Hoewel de meeste Nederlandse huizen geen plaats bieden voor een urinoir, kiezen toch steeds meer Nederlanders voor deze toevoeging in hun toiletruimte thuis. Geberit biedt voor zowel publieke als privé situaties twee nieuwe urinoirs, die randloos zijn – dat betekent minder schoonmaakwerk en verbeterde hygiëne - en een uiterste flexibiliteit kennen in het waterverbruik. Beide urinoirs zijn ontworpen door designer Christoph Behling. Waar urinoir Selva robuust en solide is, kenmerkt urinoir Preda zich door een gestroomlijnd uiterlijk, dankzij de compacte afmetingen. Met de nieuwe urinoirsystemen heeft Geberit een geschikte oplossing voor nagenoeg elke gebruikersbehoefte en elke bouwsituatie.

Geberit Preda urinoir
 

Geberit Selva en Preda urinoirs

De nieuwe urinoirkeramieken Preda en Selva van Geberit stammen uit de designstudio van Christoph Behling Design in Londen. Door het randloze ontwerp geniet de eindgebruiker van minder schoonmaakwerk en een verbeterde hygiëne. De inwendige geometrie is ontworpen voor optimale spoelprestaties bij minimale hoeveelheden water. Tegelijkertijd zijn de urinoirs stil en spatten niet wanneer er wordt gespoeld met grotere hoeveelheden water. Ondanks een ontwerp met veel overeenkomsten zijn de verschillen tussen beide modellen direct zichtbaar. Door zijn bescheiden maatvoering oogt het Preda model rank en vloeiend van vorm, terwijl Selva een wat meer stevige en degelijke impressie achterlaat. Beide modellen zijn ook beschikbaar in een waterloze variant, voor specifieke ‘groene’ projecten.

Geberit urinoir
 

Bereikbare techniek

Het urinoir heeft een geïntegreerde urinoirsturing. Deze is bevestigd op een eenvoudig bereikbare plek onder het keramiek. Dit zorgt voor veel minder onderhoudswerk, omdat het keramiek niet meer losgekoppeld hoeft te worden. Deze innovatie van Geberit zorgt voor een altijd makkelijke toegang.
 
 

Flexibel doorspoelen

Bij beide urinoirs van Geberit heeft de gebruiker de keuze uit hoe men wil doorspoelen. De Geberit urinoir bedieningsplaten zijn verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en materialen. Voor manuele of touch-free bediening. Met deze urinoirs van Geberit kan ik elk toilet onder elke omstandigheid de juiste keuze voor het juiste product worden gemaakt. Niet alleen thuis in de woning maar ook in kantoren en openbare gebouwen.

 


Gepubliceerd in: Sanitair nieuws