GEBERIT MEPLA MEERLAGEN BUIS VOOR WATER, LUCHT EN VACUÜM

Geberit Mepla

Geberit Mepla koppelingenDé economische oplossing voor een grote diversiteit aan industriële toepassingen! Geberit Mepla is geschikt voor diverse waterkwaliteiten, perslucht-, vacuüm- en koelsystemen.

Geberit Mepla is een kunststof meerlagen buissysteem met een breed assortiment aan fittingen. Mepla kenmerkt zich door de eenvoudige en betrouwbare manier van installeren. Dit systeem is voor vele industriële toepassingen geschikt. Naast industriële toepassingen biedt dit systeem ook mogelijkheden voor de breder georiënteerde installateur, welke ook de installatie voor drinkwater- en verwarmingssystemen voor zijn rekening neemt. Het systeem beschikt over uitgebreide certificering waarmee de installaties probleemloos kan voldoen aan de regulier gestelde eisen.

 

Veelzijdig en voordelig in de industrie

Het Geberit Mepla persverbindingssysteem wordt toegepast in de maritieme, chemische en farmaceutische industrie voor perslucht-, vacuüm- en koelsystemen, proces- en drinkwaterinstallaties en verwarming. Geberit Mepla is eenvoudig, veilig en flexibel te verwerken. Het voldoet aan hoge hygiënenormen en is zowel betrouwbaar als permanent lekdicht.

Geberit Mepla meerlagen buis
 

Drie lagen voor betrouwbare toepassing met water en perslucht

Geberit Mepla combineert de kwaliteitsvoordelen van kunststof met metaal. De kern bestaat uit een aluminium laag met aan de binnen en buitenlaag een beschermende laag van PE-RT. Deze PE-RT laag beschermt tegen corrosie en mechanische belasting. De middelste laag bestaat uit een over de gehele lengte gelaste aluminium laag. Die ervoor zorgt dat de buis vormvast en buigbaar is. Bovendien vormt deze een barrière tegen zuurstofdoorlaatbaarheid (permeabiliteit).
 
 
 
Geberit Mepla lekdetectie
 
 
 

Geberit Mepla biedt drievoudige veiligheid:

  • De insteekdiepte is zichtbaar en geeft de juiste positie van de leiding op de fitting zeer duidelijk aan.
  • Een hulprand zorgt ervoor dat het persgereedschap goed wordt gepositioneerd.
  • Gedefinieerde lekpaden laten tijdens lektesten in één oogopslag zien welke fittingen nog niet geperst zijn.

 


Gepubliceerd in: Installatie materialen