GEBERIT CLEANLINE DOUCHEGOOT VOOR INLOOPDOUCHES

Geberit douchegoot CleanLine

Geberit CleanLine douchegootDe specialist op het gebied van sanitairtechniek Geberit breidt haar productportfolio uit met de douchegoot CleanLine voor drainage in de inloopdouche. De douchegoot CleanLine is een aanvulling op de bestaande wandafvoer voor de douche die al langer in het badkamerassortiment beschikbaar is. Beide systemen zijn weldoordachte doucheafvoeren die gemakkelijk te installeren zijn en ook een bijzonder eenvoudige reiniging kennen. Een ander pluspunt bij het nieuwe model is het smalle lengteprofiel, dat zorgt voor een slanke vormgeving die de Geberit CleanLine douchegoot stijlvol laat passen in de inloopdouche van elke badkamer.

 

De nieuwe Geberit douchegoot kan eenvoudig tijdens de installatie op lengte worden gezaagd en zodoende nauwkeurig en gemakkelijk aan de gewenste grootte voor de inloopdouche worden aangepast. De compacte vorm van de douchedrain maakt montage tegen de muur of juist meer vrij liggend in de tegelvloer mogelijk. Op deze manier voldoet de Geberit CleanLine douchegoot aan iedere architectonische eis voor de inloopdouche in nieuwbouw en renovatie. Het geluiddempende hart van de douchedrain is beschikbaar in twee hoogtes: voor vloerconstructies 90-200mm die vaak voorkomen in nieuwbouw situaties of juist voor zeer lage vloerconstructies van 65-90mm, geschikt voor oudere woningen.

 
Geberit CleanLine

Duurzaam en betrouwbaar afdichten

Een van de grootste uitdagingen van de douchegoot is een duurzame, waterdichte afdichting. Geberit biedt met haar douchegoot CleanLine een eenvoudige en efficiënte oplossing. Een af fabriek aan de douchedrain voorgemonteerd afdichtingsdoek zorgt voor een accurate en betrouwbare afdichting van de douchegoot. De tegelzetter dient enkel het afdichtingsdoek in de betegeling van de vloer mee te nemen. De doucheafvoer werd door Geberit uitgebreid getest op 18 verschillende toepassingen in diverse omstandigheden en gebouwen zodat de douchegoot met het vaste afdichtingsdoek, zekere oplossingen biedt aan installateurs en ontwerpers.
 
Geberit CleanLine schoonmaken
 

Snelle en grondige reiniging

Een ander voordeel van de Geberit CleanLine in vergelijking met conventionele douchegoten is de gemakkelijke reiniging. Dankzij het innovatieve ontwerp hoopt er zich in de goot zelf geen vuil op, daarnaast is de douche afvoer gemakkelijk toegankelijk en eenvoudig te reinigen. Het geïntegreerde inzetstuk, dat met name het sifon beschermt tegen haren, kan met één hand kan worden verwijderd en is gemakkelijk schoon te maken, wat voor extra hygiëne zorgt.

Geberit CleanLine douchegoot afkorten
 

CleanLine Discreet design in trendy roestvrijstaal

De hele Geberit serie van douchegoten bestaat uit slechts twaalf onderdelen die met elkaar gecombineerd kunnen worden en zodoende veelzijdigheid in het gebruik bieden. De douche afvoer is leverbaar met verschillende afwerkingsprofielen en oppervlaktes. De gebruiker heeft de keuze uit de ontwerpvarianten CleanLine20 en CleanLine60. De douchegoten gemaakt van geborsteld roestvrijstaal zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringsvarianten van 30 tot 90cm en zelfs tot 130cm. Voor het visueel benadrukken van de karaktervolle lijnen is er keuze tussen donker of gewoon gepolijst RVS. Dit maakt het mogelijk om zowel lichte alsook donkere tegels te combineren met de Geberit CleanLine douchegoot.

 


Gepubliceerd in: Douche nieuws, Installatie materialen