GEBERIT CLEANLINE DOUCHEGOOT PASSEND IN ELKE INLOOPDOUCHE

Inloopdouchegoot Geberit Cleanline

Geberit Cleanline douchegootIn steeds meer huizen worden open inloopdouches toegepast. Ze zijn mateloos populair. Geberit springt daar handig op in door met een nieuwe serie douchegoten voor inloopdouches te komen.

Deze Geberit CleanLine douchegoot serie heeft een strak design en is eenvoudig te reinigen. Bovendien zijn ze net zo makkelijk te installeren als een gewone vloerafvoer.

De innovatieve Geberit CleanLine douchegoot heeft een hoge afvoercapaciteit van de platte sifon en maakt zowel in de werking als bij de vormgeving gebruikt van de meest toonaangevende technieken op het gebied van sanitair. Ook de montage- en afdichtingstechnieken zijn van de allerhoogste kwaliteit en doorstaan elke test.

 

Voor nieuwbouw en renovaties

Voor de CleanLine serie zijn installatiesets verkrijgbaar in 2 verschillende bouwhoogtes, voor vloeren met een dekvloerhoogte van 65 mm en van 90 mm. Dit maakt deze serie niet alleen geschikt voor nieuwbouw, maar even zo goed voor renovaties. Daar komt nog bij dat deze serie even zo gemakkelijk te installeren is in elke inloopdouche als een gewone vloerafvoer.
 
Geberit Cleanline detail

Eenvoudig en snel

Alles in de badkamer, en vooral de afvoer, moet natuurlijk waterdicht zijn. Deze nieuwe Geberit CleanLine serie maakt het permanent afdichten eenvoudiger dan ooit. Deze afvoer is namelijk fabrieksmatig al voorzien van afdichtfolie. Deze afdichtfolie kan eenvoudig door de tegelzetter direct in de afdichtingslaag van de vloer worden verwerkt. Dat betekent geen stress, tijdwinst en de kans op een lekkage is beperkt tot een minimum.

 

Meerdere uitvoeringen

De geborstelde rvs Geberit CleanLine douchegoot is in te bouwen op elke positie, van tegen de douchewand tot in het midden van de vloer. Het is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen en in lengtes van 0,9 en 1,3 meter. Deze lengte is direct bij het inbouwen aan te passen een de gewenste lengte in de douchevloer.
 
Geberit douchegoot Cleanline
 
Naast het inbouwgemak is de Geberit CleanLine douchegoot bovendien zeer eenvoudig en snel weer schoon te maken. Iedereen die wel eens een douchegoot heeft schoongemaakt weet wat een werk het is en hoe gemakkelijk al het vuil zich kan ophopen in de goot en onder de afdekplaat. Dat oogt niet alleen vies, maar is bovendien zeer onhygiënisch. De CleanLine rekent op elegante wijze af met deze problematiek, eenvoudigweg doordat er geen holle ruimte in de douchegoot zit. Dat betekent geen verborgen gaten of richeltjes en vooral geen onmogelijk te bereiken hoeken. Verwijder in een handomdraai de afdekplaat met geïntegreerde kamvormige haarzeef, spoel hem schoon en klaar.


Gepubliceerd in: Installatie materialen