GEBERIT AQUACLEAN TOILETZITTINGEN MET ONDERDOUCHE

Geberit Aquaclean

Geberit Aquaclean 5000plusWater is bij de dagelijkse lichaamsverzorging niet meer weg te denken. Het verfrist , reinigt en biedt een nieuwe vorm van welzijn. Met Geberit AquaClean kunt u dit comfort ook op de wc ervaren. Het assortiment biedt een ruime keuze aan eenvoudige tot multifunctionele modellen. Sinds april dit jaar zijn er stijlvolle bijpassende keramieken beschikbaar voor de AquaClean 4000/5000 en 5000plus zittingen.

 

Geberit AquaCtean 4000 Set

Hygiëne voor iedereen binnen handbereik. Geberit AquaClean 4000 biedt alle basisfuncties die een douchewc nodig heeft. De toiletzitting reinigt het onderlichaam met een lichaamswarme, luchtige en tedere douchestraal van de gewenste intensiteit. Het bedieningspaneel wijst zich vanzelf en is gemakkelijk te bedienen. Net zoals alle AquaClean modellen heeft ook dit model een deksel met softclose mechanisme: kort aanraken en zitting en deksel worden automatisch en stil gesloten.

 

Geberit AquaClean 5000 Set

Verfrissende extra's in compacte vorm. Geberit AquaClean 5000 combineert de douchefunctie met enkele aangename extra's in een compacte toiletzitting. De voorverwamde, milde, intense douchestraal heeft een instelbare intensiteit. De oscillerende douche reinigt weldadig met de gelijkmatig heen en weer bewegende douchearm. Als een gebruiker op de toilet plaatsneemt, start de automatische luchtzuivering waardoor onaangename luchtjes worden weggenomen.

 

Geberit AquaClean 5000plus Set

Multitalent voor individueel comfort. Geberit AquaClean 5000plus verenigt de douchefunctie en alle wellnessfuncties in een toiletzitting met ondedouche. Bij de milde, intense douchestraal kunnen temperatuur en intensiteit naar persoonlijke voorkeur worden ingesteld. De oscillerende douche reinigt op een weldadige manier, de pulserende massagedouche werkt stimulerend en de lady douche is ideaal voor milde intieme hygiëne voor de vrouw. Warmeluchtföhn, luchtzuivering en een individueel programmeerbare afstandsbediening maken het multitalent compleet.

 

Nieuw, nu ook vloerstaand

De Geberit AquaClean Sela is naast het wandhangende model nu ook als vloerstaand model verkrijgbaar. Beide modellen zien er uit als een normaal toilet en bieden ongekende frisheid en hygiëne. Niet alleen door zijn geraffineerde en onzichtbare technologie zijn deze wc's indrukwekkend, maar ook het design-georiënteerde ontwerp misstaat in geen enkele badkamer. De AquaClean Sela's hebben strakke lijnen en een compacte elegante vormgeving. Met slechts één druk op de knop wordt de douchefunctie geactiveerd en het onderlichaam gereinigd met lichaamswarm water. Dit geeft je na het toiletgebruik dat unieke frisse en schone gevoel dat je ervaart na het nemen van een douche.


Gepubliceerd in: Diversen, Sanitair nieuws