FIORANESE URBAN AVENUE WAND EN VLOERTEGELS MET KARAKTER

Fioranese Urban Avenue

Fioranese Urban Avenue vloertegelsUrban Avenue is een nieuwe en innovatieve serie tegels voor wand en vloer van het Italiaanse Ceramiche Fioranese, die een industrieel design met een uniek en geheel eigen karakter weergeven. De door en door gekleurde porcellanato tegels van de Urban Avenue tegelcollectie heeft een steenachtig uiterlijk die een hommage is aan het industriële design. De stijlvolle en expressionistische vloertegels en wandtegels van Fioranese zijn bijzonder geschikt voor Loft woningen of appartementen in flatgebouwen, gelegen in de meer stedelijke agglomeraties van de geïndustrialiseerde landen.

De oorsprong van de tegelcollectie vindt zich in de populaire industriële architectuur op basis van rode bakstenen die al sinds langere tijd erg populair is onder Loft en appartement bezitters en is uitgegroeid tot een ware "cult" in het interieur. Urban Avenue maakt het gemakkelijk om het huis van uw dromen opnieuw uit te vinden, te beginnen vanaf de muren zelf, die een achtergrond vol vitaliteit en inspiratie zijn geworden.

Fioranese Urban Avenue

De Urban Avenue tegels maakten een onderdeel uit van de Fioranese beursstand tijdens de Coverings 2015 als onderdeel van de Ceramics of Italy collectie. Met zijn robuuste en industriële esthetiek creëerde de tegelcollectie een mooi en tastbaar contrast in zowel de wand- en de vloertegels. De collectie is verkrijgbaar in neutrale kleuren zoals Shaded Beige en de meer dramatische en humeurige tinten van het Dark Copper.

Fioranese Urban Avenue tegels

 

Tijdens de eerste editie van de ADI Keramiek Design Award, een prijs die de aandacht moet vestigen op de meest innovatieve producten in de keramische sector, werd de prestigieuze award gewonnen door de nieuwste creatie van Fioranese, de Urban Avenue collectie. Niet alleen een bevestiging van het innovatie karakter van het bedrijf zelf, maar ook aan de ontwerpers van de collectie die, met hun vooruitstrevende designs en keramische afwerkingen, de vraag naar innovatie voortdurend stimuleren en aanjagen. Alsof deze award al niet in voldoende mate de bijzonderheid van de tegelcollectie wist te benadrukken werd de Urban Avenue ook nog bekroond met de "Architizer A+ Awards 2015".


Gepubliceerd in: Wand- en vloertegels